O avarie de proporţii a lăsat sute de familii fără apă. Este vorba de o avarie la conducta de alimentare a rezervorului Grui – Măgura, care a lăsat fără apă localităţile: Bughea de Jos, Bughea de Sus, Albeștii de Muscel și Schitu Golești, dar şi o parte a municipiului Câmpulung.

Încă de la primele ore ale zilei de astăzi echipele de intervenţie ale SC Edilul CGA SA au început lucrările pentru remedierea avariei, însă nu se ştie cât o să dureze până ce situaţia o să revină la normal. Chiar şi la această oră echipele se află la faţa locului pentru a încerca să rezolve problema cât mai rapid.

Cert este că după incidentul major din anul 2015, când întreg Câmpulungul a rămas fără apă timp de mai multe zile, s-au luat măsuri pentru evitarea unor astfel de situaţii. Numai că, dată fiind reţeaua foarte veche, era de aşteptat ca astfel de necazuri să mai aibă loc.

Vă comunicăm faptul că, în această dimineață, a apărut o avarie la conducta de alimentare a rezervorului Grui-Măgura, astfel încât vom fi nevoiți să întrerupem treptat alimentarea cu apă a comunelor Bughea de Jos, Bughea de Sus, Albeștii de Muscel și Schitu Golești.

De asemenea, presiunea în sistemul de alimentare cu apă al municipiului Câmpulung va fi afectată. Printr-o serie de manevre, vom trece la alimentarea întregului municipiu (atât de pe malul drept, cât și de pe malul stâng) din rezervorul situat în Calea Pietroasă.

Echipele noastre de intervenție au început deja toate operațiunile necesare remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create și vă mulțumim pentru înțelegere!

Director General, ing. Mihail Vasilescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.