Argeşenii deveniţi scriitori după gratii şi cine i-a ajutat!

Din Argeş, scriitori a ajuns şi fostul preşedinte Constantin Nicolescu, care nicolescu (1)în 2015 a scris o singură carte, apărută la Editura „Independenţa Economică” din Piteşti, dar sub coordonarea unui profesorului Ştefan Bartu, de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a Universității din Craiova.
Totodată şi scriitor pentru micşorarea pedepsei cu închisoarea a ajuns şi Vasile Voinea, condamnat în „dosarul Permiselor”, care în numai o săptămână a scris o carte apărută la Editura „Academica Brâncuşi” din Târgu Jiu, sub coordonarea Doinei Popescu Ljungholm de la Universitatea Piteşti (de stat).
Omul de afaceri Cornel Penescu nu s-a lăsat mai prejos şi a bătut recordul, reuşind să scrie numai în 2015 patru cărţi despre „cum se face presă”, volume scoase de sub tipar la Editura „Sitech” din Craiova, sub coordonarea conf. univ. dr. Carmen Nicolescu de la Facultatea de Ştiinţe Socio – Umane din cadrul Universităţii Piteşti.
Chiar şi Liviu Făcăleaţă, fost director la societatea PIC – condusă de Cornel Penescu, a scris primele două cărţi în arest. Prima apărută la Editura „Independenţa Economică” din Piteşti, sub coordonarea conf. univ. dr. Mihaela Asandei de la Facultatea de Management a Universităţii „Constantin Brâncoveanu” Piteşti, şi cea de-a doua: „Orientarea către client în cadrul firmelor de alimentaţie publică”, la Editura „Academica Brâncuşi” din Târgu Jiu, sub coordonarea conf. univ. dr. Amalia Duţu de la Facultatea de Ştiinţe de la Universitatea Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.