Asociația Start pentru Autism organizează, la Câmpulung, cea de a doua ediție a Crosului Caritabil Run4Change. Inițiativa este una de lăudat și trebuie susținută de comunitate printr-o participare activă.
Fii cu noi, pe 27 martie 2021, la Stadionul CS Muscelul din Câmpulung. Scopul nostru este să mobilizăm copiii, tinerii și adulții la mișcare în aer liber, mai ales acum, în această perioadă când sedentarismul este în creștere. Alergăm împreună pentru sănătatea noastră, dar și pentru a sprijini activitatea copiilor de la Centrul START pentru Autism.
Dacă iubești adrenalina, mișcarea și vrei să faci un bine celor de lângă tine, hai, afară la… Run4Change!
– KIDS RUN – 400 m pentru copiii intre 5-9 ani inclusiv
– KIDS RUN – 800 m pentru copiii intre 10-14 ani inclusiv
– RUN 1,6 – 1.6 km
– RUN 4.0 – 4km
Primii 250 de participanti care se vor înscrie online vor beneficia de KIT-ul complet al participantului (pe care îl vor ridica de la sediul Centrului START pentru Autism – Str. Dumitru Alimănișteanu, nr. 1.A – lângă autogară), acesta include:
– Tricou personalizat
– Cip cronometrare
– Număr concurs
– Medalie pentru cei care finalizează cursa
Primii 3 clasați, din fiecare categorie, vor primi și premii din partea sponsorului nostru oficial – KAUFLAND prin programul „În stare de bine” și din partea Clubului LIONS ”Negru Vodă” Câmpulung.
Dincolo de sponsorizările oficiale folosite pentru organizarea evenimentului și premii, vă așteptăm pe fiecare dintre voi să susțineți copiii din Centrul START cu o donație – 27 lei (ziua desfășurării competiției) sau, și mai bine multiplul acesteia – 54 lei, 81 lei, 108 lei, etc… la cât mai mult …
Pentru noutăți legate de ziua competiției urmărește-ne:
site
Instagram
Toate normele privind situația actuală a pandemiei vor fi respectate astfel încât niciun participant să nu fie supus niciunui risc.
Alerg, mă distrez și aduc o schimbare în bine!
Proiect derulat de Asociația Start pentru Autism și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.
PUBLICITATE 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.