Proiectul pentru amenajarea Pieţei Primăriei din Câmpulung începe să se apropie de final, aşa cum ziarul nostru a preconizat încă din anul 2017, când de abia se vorbea de documentaţie.

După ce au trecut trei ani de la avizarea DALI şi prezentarea unor fotografii cu proiectul, lucrările la Piaţa Primăriei sunt aproape de a fi finalizate, deşi mai sunt unele retuşuri, precum artezienele laterale care (peste noapte) au rămas fără duze fiind nevoie de înlocuirea lor.

De câteva zile s-a adus şi mobiliarul stradal: 38 de coşuri de gunoi negre şi 13 bănci de culoarea roşu cireaşă, culoarea aleasă de arhitecţi încă din vechiul „proiect Kretzulescu” şi pe care, acum, cârcotaşii o asociază cu cromatica unui partid.

Cert fiind că, centrul municipiului a început să prindă contur în pofida tuturor întârzierilor cauzate de neseriozitatea constructorului. Acelaşi constructor care va începe, în cel mai scurt timp, şi lucrările la zona Bulevardului „Pardon”. Un alt proiect ce trebuia să prindă contur încă de anul trecut, însă firma care a câştigat licitaţia are propriul stil în a face lucrările în… reluare.

PUBLICITATE ELECTORALĂ

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.