Altă rundă de discuţii pe subiectul locurilor de parcare de domiciliu şi liber la cereri!

Luni, 16 aprilie a.c., în sala mare a primăriei Câmpulung a avut loc în nouă întâlnire între reprezentanţii autorităţilor publice locale şi cei ai asociaţiilor de proprietari din municipiu.

Problema abordată a fost cea a regulamentului privind parcările de reşedinţă.

Discuţiile pe această temă par a fi de abia la început, dat fiind numărul mare al autoturismelor în paralel cu spaţiile din domeniul public ce ar putea să devină locuri de parcare cu taxă anuală de 80 lei / locul.

Primarul le-a cerut preşedinţilor de asociaţii de proprietari să strângă cererile venite de la câmpulungenii care solicită un loc, sau mai multe, de parcare, după care urmează a se forma două echipe care să vadă în teren disponibilitatea spaţiului pentru delimitarea şi amenajarea de parcări de domiciliu.

Câmpulungenii care stau în blocuri unde nu s-a constituit o asociaţie de proprietari trebuie să-şi stabilească un reprezentat care să adune cererile şi care să „negocieze” cu primăria.

Totodată primăria a anunţat că a fost formată şi comisia pentru atribuirea locurilor de parcare, comisie condusă de viceprimarul Mărgărin Blidaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.