Alt caz şocant la Câmpulung! Învăţător bănuit de viol şi trafic de minore

Mascaţii au revenit la Câmpulung, de această dată pentru a „vizita” un cadru didactic şi mai multe apartamente. 1În urma descinderilor, care au avut loc la Câmpulung , au fost reţinute pentru audieri mai multe persoane.

Unul dintre aceştia este Ion Popescu, 51 ani, un bărbat ce locuieşte în Cartierul Grui din Câmpulung şi predă ca profesor în învăţământul primar din cadrul Şcolii Gimnaziale din satul Jugur, comuna Poienari de Muscel. Cel de-al doilea este câmpulungeanul cunoscut ca „Fane Hoţu” (pe numele real Ştefan Nedelcu, 70 ani), iar cel de-al treilea un bărbat, este un bărbat din Bascov ce îşi cumpărase un apartament la Câmpulung folosit numai pentru întâlnirile cu minore.

Profesorul câmpulungean este bănuit că ar fi violat şi abuzat sexual mai multe eleve minore. Ba mai mult le şi plătea pentru serviciile sexuale, fetiţele fiind oferite chiar şi altor bărbaţi, dar şi filmate şi şantajate.

Ion Popescu a predat iniţial la o şcoală din Câmpulung, însă din cauza unor probleme a fost mutat disciplinar la şcoala din Jugur.

Cei ce-l cunosc pe cadrul didactic spun că era des văzut şi în preajma peştilor ce au fost reţinuţi la începutul lunii octombrie.

La această oră, oamenii legii fac audieri maraton, dar şi cercetări extinse în mai multe instituţii de învăţământ câmpulungene.

Fetele ale căror vieţi au fost distruse fiind eleve la şcoli câmpulungene de prestigiu, precum: Colegiul Naţional “Dinicu Golescu”, Colegiul Naţional Pedagogic “Carol I” şi Liceul cu Program Sportiv.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.