Imagini video surprinse de un câmpulungean la podul de la “Gardă”. Astfel a fost descoperit locul unde unii dintre locuitorii zonei îşi duc gunoiul – sub Pod, fără a le păsa că poluează, distrug mediul înconjurător ori că riscă amenzi usturătoare. În context putându-se vorbi de o nouă groapă de gunoi apărută la Câmpulung.

„Din păcate în Câmpulung – Prima Rezidenţă a României, lângă Şoseaua Brașovului, drum național! Câți ani ne mai trebuiesc ca să înțelegem că ne facem singuri rău!

Imposibil… acum şi cu căruţa? Oare când autorităţile vor lua măsuri? Şi un banner cu atenţionare de amendă ar însemna ceva! Câmpulung Prima Rezidenţă a României? Se întâmplă frecvent lângă Şoseaua Braşovului (DN)… deşi există tomberoane la porţi, distrugem mediul şi sănătatea noastră…”, este apelul făcut în mai multe rânduri, în mediul online, de către preşedintele ALDE Câmpulung, Florin Bivol în calitate de simplu cetăţean. Numai că, sesizarea acestuia, însoţită de imagini video, nu a avut nici un efect asupra angajaţilor primăriei municipiului Câmpulung responsabili cu protecţia mediului, cum nici Poliţia Locală se pare că nici măcar nu a auzit cuvântul „autosesizare”.

Posibil să se ia măsuri de abia atunci când gunoaiele se vor strânge îndeajuns pentru a forma un mic munte şi când mirosul va începe să deranjeze, iar cei de la Garda de Mediu se vor autosesiza că nu mai pot respira prin birouri de mirosul emanat de maldărele de gunoaie abandonate pe sub podurile Câmpulungului.

Până atunci, Primăria emite comunicate ce sprijină activitatea strict privată a unui operator economic şi cam atât!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.