Scurt interviu cu cel mai tânăr candidat muscelean la funcţia de primar:

Cine este Alexandru Mîrzac și ce experiență îl recomandă să fie primarul comunei Mioarele?

Înainte de toate, sunt un om simplu, la fel ca fiecare cetățean. De profesie sunt politolog, sunt absolvent de facultate și master în Științe Politice, cu calificări și experiență profesională în domeniul administraţiei publice și funcţionar public de 7 ani. În sectorul public m-am regăsit ca profesie, fapt ce m-a determinat să parcurg toate treptele unei funcţii publice, respectiv de la referent la cea mai înaltă treaptă. Pot spune că toată această experiență în administrația publică mă recomandă pentru funcția de primar. Am 28 de ani, iar Mioarele este acasă pentru mine.

Ce își dorește Alexandru Mîrzac pentru comuna Mioarele?

Îmi doresc să ajungem la o stare de normalitate. Vreau ca toată comuna să beneficieze de apă potabilă, care este esențială în orice gospodărie.

Toți cetățenii să se bucure de condiții decente de trai, ca la oraș: drumuri asfaltate, iluminat public, ridicarea gunoiului din fața porții, transport în comun civilizat, etc.

Nu în ultimul rând, îmi doresc să scăpăm de eticheta pusă de presă, pe bună dreptate, de “cea mai înapoiată comună din Muscel”.

Cu ce sunteţi diferit faţă de contracandidaţii dumneavoastră?

Sunt singurul candidat care a avut curajul să vorbească public despre problemele comunei.

Sunt singurul candidat care a luat inițiative civice pentru a rezolva probleme care afectează comuna.

Vă dau doua exemple:

  1. Am făcut o petiție colectivă către Ministrul Transporturilor în care am cerut să se repare Drumul Național DN73D în zona de la intrarea în satul Suslănești. M-am ocupat împreună cu alți voluntari din sat de strângerea semnăturilor de susținere a petiției. După o lună și jumătate am primit un răspuns pozitiv în care ni se comunică că vor începe procedurile pentru reabilitarea drumului.
  2. În luna martie am făcut o petiție către Prefectul județului Argeș în care am semnalat lipsa de transparență a Primăriei Mioarele și faptul că deține un website dar îl ține nefuncțional.

În urma acestei petiții Primăria Mioarele a fost obligată să își facă public website-ul pentru ca cetățenii să aibă acces la informații de interes public.

Sunt singurul candidat născut după revoluție și cel mai tânăr. Vin cu alt tip de gândire. Primăria trebuie să muncească în folosul cetățeanului, nu pentru interesele economice ale anumitor grupuri.

Ce ne puteți spune despre echipa dumneavoastră de consilieri?

Am o echipă de oameni noi în politică, onești și care au ales să facă parte din echipa PRO ROMÂNIA MIOARELE, pentru că își doresc ca localitatea noastră să progreseze.

De ce credeți că locuitorii din Mioarele au votat 24 ani la rând pe actualul primar?

Pentru că nu au avut o alternativă mai bună pentru funcția de primar.

Cum îl descrieți pe soțul și tatăl Alexandru Mîrzac?

Un familist convins, care încearcă să se împartă între familie și muncă. Fac în fiecare zi eforturi pentru a petrece mai mult timp cu familia. Trebuie să le oferim copiilor noștri, dacă avem posibilitatea, aceeași copilărie frumoasă pe care am avut-o noi la țară.

LA COMANDA PRO ROMÂNIA ARGEŞ, MFC 21200010 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.