Aceeaşi afacere mascată de rularea a 6 firme!

AGM Amanet este una dintre bombele cu ceas din lumea afacerilor argeşene, asta pentru că mult prea tânăra patroană Alexandra Georgiana Mirescu, din Curtea de Argeş, cumnata finului şefului IPJ Argeş arestat pentru proxenetism, în calitatea sa de administrator al mai multor firme cu puncte de lucru în trei municipii argeşene, demonstrează că banul poate cumpăra orice şi pe-oricine, iar influenţa la vârful unor instituţii publice o poate scăpa de orice belele.

Într-un timp relativ scurt, tânăra patroană a cinci case de amanet, două în Piteşti, două în Câmpulung şi una în Curtea de Argeş, a demonstrat că orice este posibil şi că influenţa şi banul rezolvă orice problemă. Susţinută de o întreagă reţea de şefi de instituţii din judeţul Argeş, Alexandra Georgiana Mirescu a reuşit să deschidă şi să radieze mai multe societăţi comerciale. Societăţi ce aveau şi au ca obiect de activitate case de amanet. Case de amanet despre care se spune că sunt doar paravan pentru spălarea banilor negrii obţinuţi de cumnatul Răzvan Bucur prin metoda „Lover Boy”. Asta dacă ar fi să se ia în calcul şi cifra de afaceri, profitul obţinut în doar câteva luni pe câte o firmă, mai apoi urgent radiată, etc.

Tot în timp, foşti şi actuali angajaţi şi-au şoptit, şi chiar strigat, nemulţumirile faţă de modalitatea desfăşurării afacerilor derulate de tânăra patroană Alexandra Mirescu. Dat fiind că nişte filmuleţe postate de Youtube.com o prezintă pe aceasta, alături de o parte dintre angajaţi, cum schimbă actele contabile, modifică din contractele clienţilor falsificându-le semnăturile şi schimbă datele contabile peste noapte. Totul pentru a pregăti un control al Finanţelor. Actele originale ajungând la coşul de gunoi.

De ce în 3 ani a schimbat 6 firme derulând aceeaşi afacere?

Revenind la ciudata înfiinţare şi radiere a nu mai mult nici mai puţin de 6 firme în decursul a circa 3 ani de zile, Alexandra Georgiana Mirescu pare să aibă ca hobby schimbarea personalităţii juridice. Lucru ce ridică extrem de multe semne de întrebare privind legalitatea activităţii acesteia.

Redăm întreaga listă a firmelor pe care aceasta le-a înregistrat în decursul ultimilor ani şi pe care casele de amanet cu cele cinci puncte de lucru i-au funcţionat şi încă îi mai funcţionează, având pe firmament numele unei societăţi, eliberând bonuri fiscale pe o altă societate şi contracte pe o cu totul alta. Pe scurt o activitate desfăşurată haotic, cel mai probabil sub auspiciile banului ce cumpără protecţie.

1.AGC PLATINIUM AMANET I.F.N. S.R.L – firma de start pe care, după unele belele penale, a schimbat-o în AGM AMANET CONCEPT IFN păstrând casele de marcat pe AGC PLATINIUM;

2.FIRMA AGM AMANET CONCEPT IFN , personalitate juridică pe care după un scurt în timp radiază 2 puncte de lucru pe Câmpulung şi unul pe Curtea de Argeş, şi rămâne activă doar pe Piteşti, deşi titulatura este în continuare folosită ca paravan.

  1. Imediat, cele 3 puncte de lucru radiate pe AGM AMANET CONCEPT IFN devin AGM AMANET PAWN ADVANCE IFN, (o altă firmă radiată în data de 5.07.2017), denumire juridică ce i-a adus şi mai multe plângeri penale şi procese în instanţă pentru că a furat numele unei firme concurente, mai mult marcă înregistrată la OSIM.

Astfel că odată ce renunţă la denumirea AGM AMANET PAWN ADVANCE IFN îşi înfiinţează alte trei societăţi diferite. 2 pentru Câmpulung şi una pentru Curtea de Argeş, respectiv:

4.AGM TRANSPARENCY CREDIT IFN S.R.L   – Republicii 51, Câmpulung

  1. AGM PROMPTNESS CREDIT IFN S.R.L. – CAM. 1, BIROUL 1 Nr. 17B Loc. VALEA IAŞULUI, COM. VALEA IAŞULUI jud. ARGEŞ

6.AGM PROFESSIONAL TEAM IFN S.R.L.      – CAM. 1 Nr. 17B Loc. VALEA IAŞULUI, COM. VALEA IAŞULUI jud. ARGEŞ

De menţionat fiind că două dintre firme au fost înregistrate acasă la cumnatul Răzvan Bucur, care înainte cu o zi de a fi arestat inaugurase pensiunea „Domeniul REGAL” în Valea Iaşului.

Dezvăluirile privind activitatea cu iz penal desfăşurată în cele cinci case de ament ce îi aparţin Alexandrei Georgiana Mirescu vor continua, pentru că sunt demne de un roman despre cum se pot face afaceri necurate în mediul argeşean dacă ai ca susţinere bani şi-un cumnat „peşte”!

Video sursa Youtube.com şi foto sursa Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.