Alexandru Diaconu, în vârstă de 14 ani, elev în clasa a VIII-a, la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”, din Câmpulung, diagnosticat anul trecut cu una dintre cele mai grave forme de leucemie stă în spital de luni bune aşteptându-se la o minune privind însănătoşirea.

Cei ce îl cunosc, colegii şi alte persoane cu suflet au făcut tot ce au putut pentru a-i sprijinii familia din punct de vedere financiar. A fost organizat un spectacol caritabil, un târg de Crăciun, însă banii se pare că nu pot rezolva chiar toate problemele.

La ora actuală Alex are nevoie urgent de citostaticul „Asparaginase 10.000”.

„Nu l-am găsit în nici o farmacie din ţară. Dacă aveţi informaţii pentru procurarea acestui medicament, vă rog să mă contactaţi la nr. 0758836743. Vă mulţumesc!”, este mesajul transmis de unchiul său în spaţiul virtual.

CE ESTE ASPARAGINASE MEDAC ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ
Asparaginase medac este un medicament (agent citostatic) care scade nivelul de L-asparaginază din celulele tumorale, inhibând astfel sinteza proteinelor din aceste celule.
Asparaginase medac este indicat ca parte componentă a terapiei antineoplazice asociate a leucemiei limfoblastice acute (LLA) la copii şi adulţi, precum şi a limfoamelor non–hodgkiniene la copii.

Asparaginase 10000 medac este o pulbere pentru soluţie injectabilă/perfuzabilă.

 

2 COMENTARII

  1. Incercati cu inlocuitorul…Erwinase…si noi avem nevoie de asparaginase…dar nu se gaseste…acum asteptam sa faca cerere pt Erwinase(se face doar in caz ca are alergie la asparaginasa)…dar nu stim cat dureaza pana ne face inlocuitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.