Alertă! La Câmpulung, fără autorizaţie, a început construcţia unui incinerator de deşeuri animale!

Un câmpulungean trage un semnal de alarmă privind posibila apariţie a unui nou incinerator pe raza municipiului.

În luna mai a acestui an, firma care doreşte să construiască o „clădire adăpost pentru amplasarea unui incinerator deşeuri animale a obţinut de la Primăria Câmpulung un certificat de urbanism prin care i se solicită avizare/aprobare PUZ” pentru a putea trece la construcţia provizorie.

Numai că, mai multe persoane au văzut cum în respectiva zonă, de pe Şoseaua Naţională se tot lucrează la amenajarea terenului şi la turnarea unei fundaţii, cu toate că primăria încă nu a da undă verde construirii spaţiului pentru incinerator.

Prin târg auzindu-se ecouri precum cele legate de faptul că se doreşte ca în respectiva locaţie, chiar la intrarea în municipiul Câmpulung, la strada principală, să se ardă cadavre de animale, deşeuri de origine animală şi deşeuri medicale.

Primul câmpulungean care s-a arătat scandalizat de eventuala apariţie a unui nou incinerator, după cel din curtea Holcim – unde de ani buni se ard deşeuri, a fost Mihai Eftimie.

Declaraţia câmpulungeanului în materialul video!

Este de subliniat că de la primărie ni s-a precizat că certificatul de urbanism a fost eliberat cu scopul de a se obţine avizele şi aprobările necesare, însă nici până în prezent nu au apărut documentele solicitate, deşi omul şi-a început nestingherit construcţia. Motiv pentru care angajaţii primăriei, responsabili cu respectarea legislaţiei în vigoare, ar trebui să vadă despre ce este vorba. Pentru că apariţia unei astfel de invetiţii, la mică distanţă chiar şi de centrul municipiului Câmpulung, este de-a dreptul revoltătoare mai ales pentru o zonă căreia nu i-a mai rămas decât turismul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.