Lions Club Câmpulung „Negru Vodă” & Leo Club „Leolution” & „Ceramus” S.A., cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung și cel al Primăriei Comunei Bughea de Jos, încheie cu ce-a de-a patra rundă, seria de acțiuni dedicate mișcării în aer liber, sub deviza: „Aleargă pentru sănătatea ta!”

Sâmbătă, 20 octombrie a.c., ora 11.00, ne întâlnim la Complexul Sportiv Ceramus și dăm startul „la mișcare” unei noi serii de crossuri.

„Vă așteptăm la înscrieri de la ora 10.30. Manifestările sunt structurate pe diferite distanțe, de la 1 km la 7 km, în funcție de cele 4 categorii de vârstă ale participanților : cls. I – IV, cls. V – VIII, cls. IX – XII și open. Alergarea se va desfășura pe trasee alese special pentru această competiție, în incinta și vecinătatea Complexului Sportiv Ceramus.

Proiectul își propune să mobilizeze un număr cât mai mare participanți să petreacă măcar câteva ore într-un mod sănătos în natură. Participanții vor fi recompensați cu diferite premii și diplome din partea organizatorilor și sponsorilor . De asemenea, aceștia vor primi și o masă caldă la sosire, precum și apă și produse energizante pe traseu.

Nici o altă formă de mișcare nu este mai naturală și benefică decât alergarea. Alergarea este cea mai la îndemână și cea mai ieftină activitate sportivă. Nu ai nevoie de sală, aparate, instructor, echipă, bani, mașina. Ai nevoie pentru a alerga doar de pantofi sport și un drum de 40 cm lățime și… dorință să participi la crosul „Aleargă pentru sănătatea ta!”.

Vă așteptăm în număr cât mai mare, la ora 10.30 – Baza Sportivă Ceramus, să încheiem frumos și sănătos acțiunile sportive din această toamnă.”, este invitaţia lansată de organizatori.

Foto sursa Facebook – Lions Club Câmpulung “Negru Vodă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.