În această după-amiază, agentul şef Ionuț Rizea, din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, se îndrepta către serviciu, pe DN 73, dinspre Stâlpeni spre Câmpulung, când a observat în trafic un autoturism care avea o traiectorie sinuoasă, după care brusc a intrat pe sensul opus de mers și a scăpat în șanț, unde după aproape 50 de metri a rămas suspendat.

Polițistul a intervenit imediat, observând că la volan se afla un bărbat, care nu ridicase piciorul de pe pedala de accelerație și nu răspundea la întrebări sau solicitări.

Polițistul a deschis portiera și i-a ridicat piciorul de pe accelerație, după care, ajutat de un alt participant la trafic, a verificat starea medicală a bărbatului și l-a sprijinit într-o poziție care să îl ajute să respire.

Ulterior, polițistul a anunțat evenimentul la 112 și a continuat să acorde primul ajutor bărbatului, care a rămas conștient, dar necooperant, până la sosirea echipajelor medicale.

Ulterior acesta a primit ajutor medical și a fost transportat la o unitate medicală, fiind rănit ușor, dar în afara pericolului.

PUBLICITATE

1 COMENTARIU

  1. Felicitari d-lui Rizea. L-am vazut de multe ori in oras facandu-si datoria cu profesionalism. Pentru ca acum ii cunosc numele ii transmit inca o data felicitari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.