ABA Argeş Vedea – Moş Crăciun pentru copiii dintr-un Centru argeşean

Perioada sărbătorilor de iarnă este şi una a bucuriei de a dărui. De cele mai multe ori zâmbetul unui copil fericit sau cel unui om mulţumit fiind cel mai important.

Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea l-a rugat pe Moş Crăciun să le ducă daruri şi unor copii care au mare nevoie de atenţie şi pentru care bucuria primirii unei simple atenţii reprezintă o minune.

„Ne bucurăm că am reușit ca și anul acesta să aducem un strop de bucurie în sufletul unor copii pentru care viața e deja complicată. Prea puțin poate față de câte nevoi au, dar sperăm să încurajăm și alte astfel de gesturi.

Nu i-am găsit pe copii la Centru, dar când vor veni își vor găsi pachețelele pregătite. Ne-am fi dorit să le vedem zâmbetele și să-i ascultăm colindând, să ne bucurăm de îmbrățișările lor.

Felicitări celor care se luptă zi de zi pentru ca acești copii să poată merge la școală, să mănânce măcar prânzul într-un loc sigur și prietenos, să își facă temele, să simtă că sunt între prieteni.

Noi, ABA Argeș Vedea le vom rămâne prieteni. Sărbători Fericite tuturor!”, este precizarea făcută de către reprezentanţii ABA Argeş Vedea.

 

SĂRBĂTORI FERICITE!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.