A trecut un an de când Elena Lăsconi ”A început Revoluția!” la Câmpulung

Astăzi se împlinește un an de când Elena Lăsconi a fost aleasă primar al municipiului Câmpulung, în timp ce în data de 19 octombrie a.c. se împlinește un an de când edilul a depus jurământul de a fi în slujba câmpulungenilor.

Numai că, în decursul primului an de mandat imaginea Elenei Lăsconi a început să se mai șifoneze, iar majoritatea mesajelor transmise acesteia de către câmpulungeni sunt, actual, adresate strict politicianului și nicidecum unei vedete de televiziune.

Se pare că, toată campania de imagine dusă de actualul primarul al municipiului Câmpulung a căpătat efect de bumerang, pentru că atunci când au ales câmpulungenii și-au făcut mari speranțe că lucrurile vor începe să se schimbe în mai bine.

La un an de zile de când declara într-un video live că ”A început Revoluția!”, Elena Lăsconi promite că la un an, oficial, de mandat prezenta un raport cu ceea ce a făcut concret.

Totodată, prima femeie primar a municipiului se arată a fi extrem de descumpănită de faptul că este atacată, amenințată și insultată, deși spune că muncește ”12-14 ore pe zi DOAR în interesul câmpulungenilor”.

”A trecut un an de când, prin vot, m-ați ales primar. Pentru mine este o onoare și o mare responsabilitate. Vă mulțumesc!

Ce simt? Paradoxal, multă bucurie, dar și mâhnire. Bucuria vine din plăcerea de a face și din discuțiile, față în față, cu voi. Mâhnirea vine din faptul că familia mea suferă, că nu mai am timp pentru prieteni, familie și nici pentru mine.

Toată viața am muncit, am învățat, am fost respectată și mi-am construit o reputație şi o carieră onorabile. Nu credeam vreodată că o să fiu atât de atacată, amenințată și insultată în condițiile în care muncesc 12-14 ore pe zi DOAR în interesul câmpulungenilor. La un an de mandat, adică peste o lună, vă voi prezenta un raport cu ce am făcut concret. Un singur exemplu care “nu se vede” este că în mai puțin de un an am reușit să extindem și să branșăm la rețeaua de gaze mai mulți câmpulungeni decât în patru ani și jumătate al primarului de dinainte.

Vă mulțumesc pentru tot! Acum sunt mai puternică și mai hotărâtă. Am convingerea că acesta este calea. Eu nu m-am rugat să fiu primar, ci am spus doar atât “Doamne, dacă e pe calea ta și o să fie bine pentru Câmpulung, așa să fie!”. Și așa mă rog și acum. Știu că va fi bine și deja e mai bine decât acum un an.

Așadar, vă mulțumesc! Vă iubesc! Dumnezeu să vă țină sănătoși și voioși! La mulți ani!”, a scris primarul Elena Lăsconi pe pagina sa de Facebook.

Video și foto sursa Facebook

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.