Un prim proiect, ce are ca scop tratarea dependenţelor la standarde internaţionale, a prins contur la Târgu – Mureş. Cu alte cuvinte, începând de astăzi, graţie Asociaţiei Social Med, dependenţii de droguri, alcool sau jocuri de noroc pot beneficia de programe terapeutice individualizate, performante, într-un mediu primitor şi cu personal calificat. 

“Se poate și în România.
Primul CENTRU COMUNITATE TERAPEUTICĂ din România și-a deschis porțile la Târgu-Mureș.
Sunt foarte mulți tineri, mii de tineri care au încercat sau au fost tentați de droguri. Sunt adulți care nu știu cum să mai reacționeze în fața acestui fenomen.
Este esențial să scoatem la liman infrastructura de care oamenii din România au nevoie pentru a-si trata o dependență, fie că vorbim de alcool, narcotice sau alte substanțe psihoactive.
Fiecare nou proiect care are ca scop tratarea dependențelor, fie că vorbim de droguri, alcool, jocuri de noroc, este o șansă la viață normală.
Îi îndemn pe toți cei care au nevoie să nu amâne ajutorul. Nu toți pot rezolva aceste dependențe singuri. Suportul de specialitate este extrem de important. Mai ales când persoanele dependente sunt copii și tineri.
Îmi doresc să văd mai multe astfel de centre pentru recuperarea consumatorilor.
Astăzi, m-am văzut și cu reprezentanții Camerei notariale Târgu-Mureș cu care am discutat despre proiectele comune, dar și despre provocările cu care se confruntă pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite cetățenilor. Le mulțumesc pentru discuțiile constructive!
Mulțumesc domnului prefect Ciprian Dobre pentru implicare și atmosfera primitoare!”, a anunţat luni ministra Justiţiei, Alina Gorghiu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.