400 de locuri scoase la concurs pentru admiterea în cele două Școli Militare de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani și Fălticeni

Anul acesta se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv:

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, cu un număr total de 200 locuri, din care 155 I.G.J.R.( 4 locuri romi și 2 locuri minorități), 25 S.I.E. și 20 S.P.P.

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, cu un număr total de  200 de locuri, din care 175 I.G.J.R. (4 locuri romi și 2 locuri minorități) și 25 S.I.E.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 15 februarie – 28 februarie.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-ul MAI, https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ și pe site-urile fiecărei instituții de învățământ:

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani,  http://www.scoaladragasani.ro/

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

După fiecare probă de concurs, școlile vor publica pe site-urile proprii rezultatele obținute de candidați.

 

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.