În urmă cu zece ani, actualul primar al municipiului Câmpulung, pe atunci viceprimar, Liviu Ioan Ţâroiu, potrivit celor din declaraţia de avere, deţinea trei terenuri intravilane, în Câmpulung, două primite ca donaţie, unul cumpărat; o casă în Câmpulung, un apartament în Bucureşti şi o casă de vacanţă în Braşov; două autoturisme, mărcile: Dacia şi Skoda. De asemenea era acţionar la două societăţi, iar ca venituri familiare primea o indemnizaţie, de viceprimar, în sumă de 3.850 lei pe lună, la care i se adăugau dividente în valoare de 17.500 lei plus salariul soţiei de 2.500 lei.

La ora actuală, conform celei mai recente declaraţii de avere neactualizată însă din data de 07.06.2017, primarul Liviu Ioan Ţâroiu deţine patru terenuri intravilane, trei moştenite (două la Câmpulung şi unul la Corbi) şi unul cumpărat în Câmpulung. La capitolul clădiri a rămas cu aceeaşi casă la Câmpulung, apartament în Bucureşti şi casă de vacanţă în Poiana Braşov.

Are un împrumut la o bancă în sumă de 38 mii lei pe o perioadă de cinci ani (2015 – 2020), în timp ce veniturile (de menţionat că cele pe ultimul an – perioada cât a fost viceprimar cu atribuţii de primar şi nu primar ales) au fost în sumă de circa 3.858 lei pe lună (în condiţiile în care de la 1 iulie 2017 indemnizaţia lunară de primar crescuse la suma de 9.425 lei, ca începând cu data de 1 ianuarie 2018 să ajungă la 12.350 lei) plus pensia soţiei de puţin peste 1.200 lei pe lună. În acelaşi timp, edilul şi-a păstrat calitatea de acţionar la două societăţi comerciale.

De menţionat că nu mai are nici un autoturism şi nici nu mai beneficiază de dividente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.