Casa de Cultură „Tudor Mușatescu”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung, organizează în data de 1 iunie 2023, în intervalul orar 11.00 – 15.00, în Piața Primăriei, cea de-a treia ediţie a evenimentului cultural – artistic „FARMECUL COPIILOR”.

PROGRAMUL DE DESFĂȘURARE AL EVENIMENTULUI

✔️ Ora 11.00 – Deschiderea programului – moment de divertisment susținut de Trupa „Hai Hui”.

🎨Ora 11.30 – Concurs de desene – temă „Familia prin ochi de copil”.

Vor participa 37 de elevi de la următoarele instituții de învățământ din Municipiul Câmpulung: Școala Gimnazială „Nanu Muscel”, Școala Gimnazială „Theodor Aman”, Școala Gimnazială „Oprea Iorgulescu”, Casa de Tip Familial Câmpulung, Colegiul Național „Dinicu Golescu” și Școala Gimnazială „ Sfântul Iacob”.

🎼Ora 11.30 – Program artistic

Programul artistic va fi susținut de elevii Cercurilor de specialitate din cadrul Casei de Cultură „Tudor Mușatescu”: muzică ușoară – „Musicals by Gina Pavel”, muzică populară – grupul vocal „Mugurașii de la Schitu”, dansuri populare – Ansamblurile „Carpați Junior” și „Hora”, Trupa de teatru de păpuși „Miradoniz”. Vor mai participa Atelierul muzical „Floare de stâncă” și Keo san do – club Taekwondo cu o reprezentație de arte marțiale.

🏆  Ora 14.00 – Festivitatea de premiere a concursului de desene.

🥇  Se vor acorda șapte premii constând în cărți și rechizite.

🤹‍♂️ Pe parcursul desfășurării întregului eveniment, între orele 11.00 – 15.00, trupa de animație „Hai Hui” va oferi celor prezenți mai multe momente de divertisment (clovni, prințese și alte personaje îndrăgite de copii) și va distribui baloane colorate copiilor prezenți în Piața Primăriei Municipiului Câmpulung.

⌛️ Ora 15:00 – Închiderea evenimentului

👫  De asemenea, în perioada 31 mai – 04 iunie, Primăria Municipiului Câmpulung va amenaja în Centrul Municipiului (în fața Clubului ARO) un Parc de distracții pentru copii.

🎈 Organizatorii vă așteptă cu drag, cu mic cu mare, pentru a sărbători cea mai frumoasă etapă a vieţii: COPILĂRIA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.