Jocuri de culise şi tot felul de strategii în spatele cotinei din jurul Consiliului Judeţean Argeş. Cum lupta pentru şefia judeţului este de abia la început este posibil întreaga tevatură să se amplifice şi să iasă la suprafaţă toate “păcatele” actualei conduceri a celei mai importante instituţii publice argeşene.

“Speriat că unii dintre colegii săi din PSD ar vota pentru demiterea lui din funcția de președinte al CJ Argeș, în baza proiectului inițiat de liberali, Dan Manu a venit cu o stratagemă jalnică.

Acesta l-a pus pe Ion Mânzână să inițieze, chiar fără știrea PSD-iștilor, un proiect de hotărâre în cadrul ședinței extraordinare de astăzi, un proiect prin care încercarea de demitere a lui Dan Manu să se întoarcă la inițiator, adică la PNL, pe motiv că nu Simona Brătulescu ar trebui să-i ia locul lui Dan Manu, ci Ion Mânzână.

Această chestiune se putea reglementa simplu, printr-un amendament. Nu era nevoie de întoarcerea proiectului la inițiator, adică la PNL.

Ceea ce vor PSD-iștii, de fapt, să facă este amânarea votului final pe proiectul de demitere a lui Dan Manu. Să amâne până în termenul de 6 luni înainte de alegeri, când nu mai sunt posibile demiterile.

Ziua, ca hoții, Ion Mânzâna!

Ziua, ca hoții, Dan Manu!”, se arată într-un comunicat al liberalilor argeşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.