Video! Miuţescu: „Să termine o dată primarii cu procedurile de căratul cu maşinile şi cu votul prin căminele sociale, care cred că sunt coşurile de voturi ale PSD-ului.”

La finele săptămânii trecute, liberalii argeşeni au susţinut o conferinţă de presă. Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu a atras atenţia asupra neregulilor care au existat la votul din primul tur şi a precizat răspicat că în cazul în care vor mai fi nereguli vor curge plângerile penale.

„În comuna Rociu au existat un număr exagerat de cereri pentru urna mobilă. Peste 40 de cereri. Ca-n oraşul Curtea de Argeş. Este inadmisibil! Am constatat că un medic pensionar a dat certificate pentru a fi dusă urna mobilă, aşa, la grămadă cum s-ar zice. Atenţionăm nu numai pe acel medic pe care deja ştim cu îl cheamă, dar şi pe ceilalţi care vor face la fel şi-n turul doi. În situaţia în care vor continua această procedură cu oameni căraţi cu maşinile la vot, urna mobilă dusă acasă şi sugerat <<maică votează cu Viorica Vasilica, cu PSD-ul nostru>>. Dacă acest lucru se va mai întâmpla, vom face plângeri penale în toate aceste localităţi, la toţi aceşti medici, la toţi primarii care vor practica această procedură. Să nu aibă, după aceea, probleme că nu am spus lucrul acesta şi să fie supăraţi pe noi. Să nu uite că domnul Dragnea a fost condamnat cu suspendare pentru un lucru de genul acesta. Atragem atenţia în modul cel mai serios! Vrem ca în judeţul Argeş să fie alegeri corecte. Să termine o dată primarii cu procedurile de căratul cu maşinile şi cu votul prin căminele sociale, care cred că sunt coşurile de voturi ale PSD-ului. Vom face plângeri tuturor celor care nu respectă legea. Spermă ca şi preşedinţii şi vicepreşedinţii secţiilor de votare să-şi facă datoria în mod corect. Ştim că există o listă pe care, în decursul anilor, au fost foarte mulţi pesedişti.”, este ceea ce a precizat Miuţescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.