Sâmbătă, 14 iulie 2018, în sala mare a primăriei municipiului Câmpulung, va avea loc prima întâlnire a membrilor ALDE Câmpulung şi zona Muscel.

De amintit că imediat după alegerile ce au avut loc în cadrul Partidului la nivel judeţean s-a luat decizia internă ca până la data de 1 septembrie 2018 să fie stabiliţi toţi candidaţii pentru alegerile locale din 2020.

Totodată, ALDE îşi strânge rândurile şi pentru alegerile ce vor avea loc anul viitor, prezidenţiale şi europarlamentare.

Foarte interesant fiind că, la Câmpulung, nu am putut da de liderul ALDE local, despre care am auzit că locuieşte la Bucureşti şi că vine la Câmpulung doar atunci când este vorba de împărţit funcţii, ci nicidecum de a face ALDE cunoscut sau de a avea vreo întâlnire publică. Putându-se preciza că de la autonumirea sa în funcţia de preşedinte şi nici după alegerea sa oficială, cel despre care doar s-a auzit că este preşedinte ALDE Câmpulung, Florin Bivol, nu a ţinut nici măcar o conferinţă de presă, dar nici la nivel judeţean nu a fost vreodată prezentat oficial ca fiind unul dintre liderii locali care are ceva de spus. Gurile rele spunând că, Bivol este doar omul care nu încearcă decât să dezbine ALDE Câmpulung şi Muscel, vorbindu-şi colegii de rău din dorinţa de a prinde, măcar pe final de mandat, un loc în Consiliul Local Câmpulung cu scopul de a-şi pune în prin consiliile de administraţie ale unor societăţi de stat câmpulungene unii dintre apropiaţi.

Revenind la întâlnirea de la finalul săptămânii, am reuşit să aflăm ceva mai multe detalii de la Sergiu Cicu, vicepreşedinte ALDE Argeş şi responsabil cu o parte a zonei Muscel (18 comune şi municipiul Câmpulung), ajutat în organizarea zonei de către trei lideri comunali: Dumitru Ghica, Ion Dragomir şi Florin Olteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.