Dacă în alte formaţiuni politice se organizează reale „loterii” pentru un loc pe listele de candidaţi „la locale”, în cadrul partidelor mai noi lucrurile par să stea cu totul altfel.

Deşi au reprezentanţi în Parlament şi la nivel judeţean, partide precum: USR, PLUS, PMP sau ProRomânia stau destul de prost în teritoriu, unde le lipsesc organizaţiile, sediile de partid, ba chiar şi membrii. În situaţia în care, în cazurile USR şi PLUS, nu se pot plânge că nu au şi destui simpatizanţi câştigaţi mai mult prin intermediul platformelor sociale online.

Recent, în plină campanie electorală pentru alegerea preşedintelui României, organizaţia USR Câmpulung, aflată în plin proces de formare, a lansat pe „piaţa” online anunţul cum că este în căutare de candidaţi pentru funcţiile de consilier local şi primar.

„Fii consilier local sau primar USR!

Vot cu vot, om cu om, schimbăm România!

Te simți în siguranță în propriul oraș?

Ai și tu oameni dragi plecați în străinătate la muncă?

Îți place cum arată orașul tău?

De prea mulți ani contractele s-au împărțit frățește, iar musceleanul a fost nevoit „să se descurce”.

Implică-te și tu în schimbare și hai să redăm Muscelului strălucirea de altădată!

Hai să ne plimbăm prin istorie și să rescriem paginile care nu ne fac cinste!

Schimbarea vine din noi, om cu om!”, este apelul făcut de cei mai noi politicieni câmpulungeni.

Interesantă iniţiativa, dar şi mai interesantă o să fie selecţia! Mai ales că pentru fundalul anunţului a fost folosită imaginea unuia dintre cele mai semnificative monumente argeşene – Mausoleul Eroilor de la Mateiaş. Fapt ce duce cu gândul la dorinţa USR-iştilor de a deveni salvatorii Câmpulungului şi zonei Muscelului, pentru ca mai apoi să fie transformaţi în eroi.

Sursa foto Facebook – USR Câmpulung

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.