„În scurt  timp, tot sistemul de sănătate din România va fi blocat de o grevă generală. În majoritatea spitalelor din ţară domneşte haosul, neîncrederea în ziua de mâine, iar protestele se ţin lanţ. În doar două zile, în Argeş am asistat la protestele spontane ale personalului medical şi auxiliar de la Spitalul de Pediatrie Piteşti şi Spitalul de Psihiatrie Sfânta Maria din Vedea. Angajaţii pe bună dreptate şi–au exprimat nemulţumirea legată de condiţiile de muncă, personal subdimensionat şi micşorarea salariilor prin tăierea anumitor sporuri.

Personalul ia mai puţini bani pe lună după aşa zisele majorări salariale făcute de PSD-ALDE şi sunt pe bună dreptate revoltaţi.

De asemenea lipsa unor medicamente şi materiale strict necesare îndeplinirii actului medical pun în pericol starea de sănătate a pacienţilor.

Cu toate acestea vizita domnului Dragnea şi a doamnei Dăncilă în Argeş nu schimbă cu nimic situaţia gravă din sănătatea argeşeană, ba mai mult decât atât unul e interesat de numărul cât mai mare de reprezentare la mitingul PSD din luna mai la Bucureşti, iar premierul preferă să aprecieze mireasma florilor de la «Simfonia lalelelor», în spirit electoral.

Minciunile electorale cu creşterea veniturilor şi a unui sistem de salarizare echitabil s-au întors ca un bumerang împotriva lor.

Din această cauză, rezolvarea problemelor de sănătate şi salarizare trebuie să înceapă cu demiterea celor care au generat situaţia: Lia Olguţa Vasilescu şi Sorina Pintea, miniştri iresponsabili!

Nu putem tolera situaţia creată şi nu putem aştepta până în 20-20, doamna Dăncilă!!!”, a precizat

vicepreşedintele PNL Argeş, Gelu Tofan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.