Teatru politic de excepţie pe scena „Clubului ARO” cu primarul în rol de marionetă! Domnilor social – democraţi de la judeţ: „câmpulungenii merită mai mult respect”!

La începutul acestei săptămâni, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor C.D. Aricescu (Clubul ARO) din Câmpulung s-a jucat piesa politică „România merită mai mult respect”. Personajele, din rolurile candidaţilor la europarlamentare şi cele ale susţinătorilor, au fost interpretate impecabil.

Actorii din rolurile principale s-au făcut imediat remarcaţi şi au reuşit să smulgă interminabile ropote de aplauze, din partea unui public numeros adus de primarii din toate colţurile Muscelului, în momentul în care şi-au expus pe scenă adevărata măiestrie actoricească.

Într-o feerie de roşu aprins candidatele la europarlamentare: Rovana Plumb şi Gabriela Zoană, dar şi deputatul de Argeş Simona Bucura Oprescu, s-au detaşat de mulţimea figuranţilor, destul de bâlbâiţi în discurs, şi au etalat o reală măiestrie scenică.

Doamnele social – democrate au dat dovadă că stăpânesc arta vorbirii scenice şi mişcarea scenică. Şi-au interpretat rolurile cu mândrie şi au reuşit să surprindă prin expresiile corporale, mai mult decât prin mesajul transmis cu un patos revoluţionar ce, probabil, a necesitat ore întregi de studiu al dicţiei.

Nu a lipsit nici scena care a pus publicul în suspans şi a surprins o bună parte a figuranţilor aflaţi pe scenă. Regizorul, ce a jucat rolul de prezentator, nimeni altul decât preşedintele PSD Argeş, senatorul Şerban Valeca, a ales ca pe scena de la Câmpulung, nu primarul Liviu Ţâroiu să fie cel ce are un rol cu greutate (cel de gazdă), ci primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Cu o dezinvoltură destul de bâlbâită, liderul PSD Argeş, Şerban Valeca, l-a trecut în rol de marionetă pe primarul municipiului Câmpulung: „Acum… înaintea distinselor doamne o să rog şi un primar, având în vedere că e gazdă domnul Ţâroiu… să-l lase pe domnul Georgescu să ne spună câteva cuvinte. Secretarul executiv al Partidului Social Democrat filiala Argeş, primarul oraşului Mioveni… domnule primar…”. 

La final vă prezentăm şi o galerie foto care demonstrează cât de mult ţin membrii PSD la propria imagine, deşi nu au depăşit perimetrul Casei de Cultură a Sindicatelor din Câmpulung. Perimetru ce a fost permanent sunt stricta supraveghere a efectivelor Jandarmeriei, care s-au şi-au făcut apariţia în scenă în momentul în care au avut grijă să îndepărteze cu rapiditate un simplu cetăţean ce îşi striga oful în preajma vedetei evenimentului cu rolul de candidat social – democrat la europarlamentare.

Click pentru video! Bărbat înlăturat de jandarmi, pentru că a întrebat “Faceţi treabă, doamna Rovana? Că autostrada e praf!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.