La nivel național, potrivit ultimului sondaj realizat de Avangarde în luna noiembrie a.c., la comanda social democraților, PSD a crescut la 40%, iar PNL a înregistrat o scădere ajungând la un procent electoral de 17%, în timp ce AUR a urcat în preferințele alegătorilor români la 15%, iar USR a pierdut două procente ajungând la 11%.

Pe plan local, mai exact la Câmpulung, rezultatele neoficiale ale unui sondaj comandat de organizația PSD, social – democrații au crescut în preferințele alegătorilor câmpulungeni, în timp ce PNL și USR au pierdut câteva procente.

Totuși, fără a se ține cont de culoarea politică, lider în preferințele câmpulungenilor rămâne Elena Lăsconi, care ocupă primul loc în clasamentul făcut în urma sondajului comandat de social – democrați. Aceștia din urmă au vrut să îl ”compare” pe actualul primar al municipiului Câmpulung cu mai multe persoane din care să se aleagă nu numai un viitor lider al organizației PSD Câmpulung, dar și un viitor candidat la fotoliul de primar.

Printre persoanele pe care PSD le-a văzut ca fiind numai bune să intre într-o bătălie cu Elena Lăsconi s-au numărat: Liviu Țâroiu, Cristinel Crețu, Silviu Mănescu, George Radu, Constantin Ivan, Nicolae Zaharia, Sergiu Cicu, Ciprian Neculăescu, Anca Coșa și Ciprian Nicolae.

Culmea că din toate persoanele nominalizate de social – democrați cel mai bine s-a clasat fostul primar Liviu Țâroiu, deși la o foarte mare distanță procentuală de Elena Lăsconi.

Cum mai sunt trei ani până la următoarele alegeri locale, sondajul este unul pripit și mai mult ca sigur a avut ca principal scop găsirea unui lider pentru PSD Câmpulung, actual condus interimar de către deputatul Simona Bucura Oprescu.

Mai mult, popularitatea actualului primar este foarte greu de depășit, pentru că trebuie recunoscut: Elena Lăsconi știe și se pricepe cel mai bine la a-și face imagine.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.