SUNTEM MARTORII IMPOTENȚEI PSD!

ADRIAN MIUȚESCU:  ”DACĂ TRONSONUL DE AUTOSTRADĂ PITEȘTI-SIBIU NU SE REALIZEAZĂ, VOM RĂMÂNE SEPARAȚI DE LUMEA CIVILIZATĂ!”

Vara 2019 poate fi lesne considerată vara blocajelor în trafic și a accidentelor rutiere grave!

Toate astea se întâmplă pentru că guvernele PSD (Grindeanu, Tudose, Dăncilă…) n-au fost în stare să demareze un singur proiect important de infrastructură rutieră, fiind ocupate cu protejarea penalilor din partid și cu modificarea legilor justiției.

Pe această temă, președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat: ” În timp ce Viorica Dăncilă se plimbă cu elicopterul prin țară, milioane de români sunt blocați în trafic pe orice traseu de deplasare. La ora actuală, niciun proiect major de infrastructură, indiferent că el este finanțat din fonduri europene sau beneficiază de altă formă de finanțare, nu a fost lansat de actuala guvernare.”

Noi, argeșenii, suntem, primele victime ale PSD!

Niciun ales PSD din județul Argeș n-a clintit un deget pentru demararea proiectului Autostrăzii Pitești-Sibiu!

În vreme ce reprezentanții ”ciumei roșii” din județ s-au bătut cu cărămida în piept, anul trecut, de Centenar, că își iubesc țara, iar Dan Manu nu știa cum să mai plimbe o candelă prin județ pentru a-și face imagine politică, realitatea a fost întotdeauna aceea că românii nu pot să treacă munții spre Ardeal, pe autostradă!

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, la rândul său, a declarat: ” Autostrada Pitești-Sibiu rămâne marele deziderat al României, drumul care îi va ajuta pe cei din Regat să treacă munții spre Ardeal și care va asigura relansarea economică a țării. Dacă acest tronson de autostradă nu se realizează, vom rămâne separați de lumea civilizată! Suntem martorii impotenței PSD!”.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.