SORIN APOSTOLICEANU: „Domnul Gentea caută vinovați în loc să își facă treaba!”

Având în vedere cele declarate în presa locală de către  domnul primar Cristian Gentea referitor la problemele tehnice de la mașina care trebuie să ridice containerele îngropate și în urma acuzelor făcute la adresa mea, vreau să aduc câteva precizări:

„Procedura de desemnare a câștigătorului licitației pentru containere îngropate și utilaj care să le ridice a respectat legislația în vigoare și a fost ales ofertantul cu prețul cel mai mic, ofertant care a prezentat garanții tehnice și care a corespuns în totalitate caietului de sarcini.

Bineînțeles că nu am cerut în caietul de sarcini ca aceste containere și utilajul de ridicat să aibă un anumit sistem de prindere (sistemul de prindere pe care îl are mașina de la Salubritate 2000 S.A . este un patent-valabil pe toată Europa – al firmei producătoare și ar fi însemnat să facem o licitație cu dedicație având în vedere că doar firma respectivă se putea prezenta la licitație.

De altfel și aceast producător s-a prezentat la această licitație, dar a ofertat suma maximă!!!!). Țin să îi reamintesc domnului Gentea că, la începutul lunii august 2020, mi-am dat demisia din funcția de viceprimar și de consilier, iar recepția mașinii de ridicat containere îngropate a fost aprobată în Consiliul Local în decembrie 2020.

Pentru ce mașină a fost livrată Primăriei și pentru eventualele neconformități ale containerelor îngropate, îl invit pe domnul primar să ia legătura cu domnul Cornel Constantin Ionică, cel care era primar la vremea respectivă, și care s-a ocupat îndeaproape de supravegherea testelor după livrarea utilajului. Dacă nu îl găsește, îi reamintesc că este colegul dumnealui de partid și este consilier local din partea PSD.

Ce utilaj s-a adus, ce containere s-au pus în pământ, cu găuri, fără găuri, cei care au urmărit lucrarea,  precum și domnul primar în funcție la vremea respectivă pot să vă răspundă. Eu nu mai lucram în instituție când se făceau probe sau când s-a făcut recepția utilajului. Interesant este că, până acum domnul primar a zis că Apostoliceanu nu a făcut absolut nimic, acum spune că eu am făcut absolut tot.

Bineînțeles că domnul primar Gentea Cristian știe toate aceste lucruri, dar e mai simplu să dai în altcineva în loc să îți faci treaba. Utilajul are garanție, trebuie reparat de urgență. Dacă nu m-am speriat eu înainte de alegerea viceprimarilor când am fost atenționat că se cheamă DNA-ul (chiar aș vrea să spun pe acolo cu cine am fost chemat de domnul Becheanu să dau ochii) nu am de ce să mă sperii nici acum când domnul primar a inaugurat prima sa mare investiție: a împrejmuit cu gard de sârmă niște teren în parcul Lunca Argeșului.

P:S: Înțeleg că la un proiect pe fonduri europene, proiect care a fost găsit de domnul Gentea cu contractul de finanțare semnat, sunt probleme și se amână trei luni, tot Apostoliceanu este de vină?”

Sorin Apostoliceanu, consilier municipal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.