“Județul Argeș va avea de astăzi un nou subprefect”, a anunţat joi dimineaţă conducerea PSD Argeş.
Numirea unui nou subprefect de Argeş vine în urma demisiei câmpulungeanului Ciprian-Mihai Neculăescu, după o activitate de aproape doi ani de zile ca înalt funcţionar public.
Conform celor precizate de liderii PSD Argeş, Neculăescu a renunţat la funcţia de subprefect pentru a se putea implica, ca şi coordonator, în campaniile electorale din acest an. 
“Având în vedere că a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PSD în municipiul Câmpulung, domnul Ciprian Neculăescu a decis să se retragă din funcția de subprefect al județului Argeș, dorindu-și să se implice mai mult în pregătirea alegerilor într-un an extrem de important pentru Câmpulung și nu numai.
În locul său a fost numit în funcția de subprefect domnul consilier județean Marius Pîrvu. Domnul Pîrvu are o bogată experiență managerială și suntem convinși că va face față cu succes noii provocări.
Îi mulțumim domnului Ciprian Neculăescu pentru activitatea desfășurată în Instituția Prefectului și pentru profesionalismul de care a dat dovadă.
Totodată, îi urăm mult succes în noua misiune.“, se arată în anunţul transmis de PSD Argeş. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.