Social – democrații argeșeni au fost, astăzi, în campanie ca ajutoare ale lui Moș Crăciun

”O campanie a PSD Argeș, susținută de domnul președinte Ion Mînzînă, de doamna deputat Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv, și domnii deputați Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea a fost organizată astăzi în zona de Nord a județului.

➡Acțiunea a vizat atât un centru pentru copii cu nevoi speciale, cât și familii din Câmpulung și Schitu Golești.

Alături de deputații de Argeș, delegația din teren a fost completată de profesorul Ciprian Neculăescu, propus de PSD Argeș pentru funcția de subprefect, doamna consilier județean Maria Cotenescu, dar și reprezentanții organizației de tineret a PSD Argeș!

Pe această cale, echipa PSD Argeș vă urează sărbători fericite și un an nou binecuvântat!”, precizează PSD Argeș într-un comunicat.

În același timp, deputatul Simona Bucura – Oprescu, cu dublul rol de președinte interimar al PSD Câmpulung a scris pe pagina sa de Facebook că:

”Un centru pentru copii cu nevoi speciale din Câmpulung, alături de mai multe familii din Câmpulung și Schitu Golești au primit astăzi vizita ajutoarelor lui Moș Crăciun!

Le mulțumesc colegilor care s-au implicat personal în susținerea campaniei de astăzi, domnii deputați Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea și domnului Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș!

Mesageri ai binelui, cei cărora le mulțumesc pentru ajutorul de astăzi, au fost domnul deputat Nicolae Pavelescu, domnul Ciprian Neculăescu, propus de PSD Argeș pentru funcția de subprefect, doamna consilier județean Maria Cotenescu, dar și reprezentanții organizației de tineret a PSD Argeș!

❤Nu în ultimul rând, îi mulțumesc părintelui Ciprian Dragomir, mâna prin care Bunul Dumnezeu lucrează în permanență pentru comunitatea din Câmpulung!

Sărbători binecuvântate tuturor!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.