După excluderea din PSD a lui Adrian Ţuţuianu, s-a decis ca interimar funcţia de vicepreşedinte al social  democraţilor la nivel naţional să fie preluată de senatorul Şerban Constantin Valeca.

Preşedinte al PSD Argeş şi membru în CN PSD, Valeca ajunge astfel în cercul strâns din fruntea celui mai puternic şi controversat partid din România.

În ultima vreme putându-se constata că Argeşul a intrat în sfera de influenţă la nivel înalt a PSD, însă activitatea de la Centru pare a nu se vedea prea bine şi în teritoriu.

Un bun exemplu este şi senatorul „de Muscel” Gheorghe Marin, care după ce s-a făcut vizibil în toată mass media naţională şi locală cu amendamentele la Legea offshore, a devenit total invizibil în zona la ani de-a rândul la ţinut, şi încă în ţine, în Parlament.

Revenind la senatorul Valeca, acesta a fost propus să-l înlocuiască pe „răzvrătitul” Ţuţuianu, pentru că este un personaj docil, care ştie să-şi plece capul atunci când trebuie şi care nu deranjează şi nici nu excelează prin declaraţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.