Din ce în ce mai mulţi social – democraţi, în mare majoritate cu statut de ales local sau cu funcţii importante prin instituţiile statului, îşi prezintă, chiar şi public, nemulţumirile vizavi de inexistenta conducere a organizaţiei PSD Câmpulung. Organizaţie care pare să fie formată doar din trei persoane: secretarul de stat Constantin Ivan, senatorul Gheorghe Marin şi primarul Liviu Ţâroiu, restul membrilor PSD fiind doar de umplutură sau pentru plata cotizaţiilor.

Ultimele zvonuri din sfera politicului mioritic muscelean sunt legate de alegerile locale ce vor avea loc în vara anului 2020.

Potrivit unor surse demne de încredere actualul primar Liviu Ţâroiu va avea printre contracandidaţi şi actuali colegi de partid.

Încă de anul trecut, la nivel judeţean, se pune şi problema înlocuirii lui Liviu Ţâroiu pentru candidatura la funcţia de primar al municipiului în mandatul 2020 – 2024, cel mai probabil cu actualul viceprimar Mărgărin Blidaru sau actualul secretar de stat Constantin Ivan.

Un alt posibil candidat al PSD pentru fotoliul de primar al Câmpulungului ar putea fi, potrivit surselor, actualul consilier local Nicolae Dumitrescu, care se pare că a refuzat oferta pe motiv că organizaţia locală a Partidului este sub monopolul unei singure persoane, respectiv Liviu Ţâroiu, şi că există mult prea multe nereguli la nivel de primărie, încât nu mai există nici urmă de corectitudine, interes pentru binele cetăţeanului sau pentru a se face ceva de calitate pentru municipiu.

Conform ultimelor zvonuri, Nicolae Dumitrescu ar fi fost desemnat oficial candidatul ProRomânia pentru primăria Câmpulung.

Nu am reuşit să luăm şi un punct de vedere oficial dat fiind faptul că este, încă, perioada concediilor de odihnă, iar lupta politică se va relua… probabil, de abia după data de 1 septembrie a.c..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.