Schimbare importantă la vârful Partidului Mișcarea Populară Argeș

Eduard Dima este noul președinte al filialei județene

Sâmbătă, 30 octombrie 2021, Eduard Dima a fost ales președintele PMP Argeș în cadrul conferinței de alegeri a filialei județene. A fost singurul candidat alături de o echipă bine structurată, cu experiență atât în domeniul administrativ, cât și politic, dar și cu un plan concret de redresare a partidului. În cadrul reuniunii, delegaţii l-au votat cu o majoritate covârșitoare, având un singur vot împotrivă.

Noua structură de conducere este formată din: Secretar general: Frătică – Dragomir Tudor – Florin; Secretar General Adjunct: Frățică Iulian; Vicepreședinții: Alexandrescu George – Valeriu, Bebu Iulian, Chirănescu Ion, Coman Sorina – Marilena, Dumitru Mihai – Valentin, Groșanu Ilie, Iordache Florin; Secretarii Executivi: Dobrescu Marius, Dragomir Marius – Cosmin, Dumitrache Natalia, Necula Marian, Manolescu Dan, Tică Ion – Constantin și Trezorier: Nica Elena – Raluca.

La acest eveniment a participat domnul Ioan Adrian Pițigoi, Secretar General Adjunct al Partidului Mișcarea Populară, ca invitat din partea structurii nivelului central, ținând un discurs plin de motivare și susținere a candidatului la funcția de președinte PMP Argeș.

PMP a ratat intrarea în Parlament la alegerile din decembrie 2020, după ce anterior, cel puțin în județul Argeș, la alegerile europarlamentare şi locale, s-au obţinut rezultate considerate mulţumitoare. PMP Argeș deține 83 consilieri locali și 2 primari, fiind a treia forță politică la nivel local.

“Una dintre prioritățile PMP Argeș este de a schimba percepția cetățenilor despre conceptul de politician, acesta fiind asociat în acest moment cu tot ceea ce se întâmplă rău în țara noastră și cred că singura cale prin care politicianul de astăzi poate câștiga încrederea cetățeanului este prin onestitate, decență și determinarea de a contribui cu adevărat la dezvoltarea comunității pe care o reprezintă! Colaborând și comunicând cu oamenii, lăsând deoparte orice orgoliu, cu expertiză și implicare, putem stopa producerea unui colaps general în România. Deci pornind de la aceste considerente, PMP Argeș va începe să reconstruiască și să se redreseze, astfel încât să reprezinte cât mai bine și eficient interesele cetățenilor”, a declarat Eduard Dima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.