Scandalul numirilor şi-al angajărilor pe posturi de la stat şi lupta pentru „cea mai bună imagine” duc la ruperea alianţei PSD – ALDE

De luni întregi în interiorul celor două formaţiuni politice ce deţin puterea la ora actuală se poată lupte pentru „supremaţie”.

Scandalurile mocnite încep să scoată fum negru din care răsună voci care anunţă susţinere pentru Tăriceanu la prezidenţiale, asta pentru că ALDE se vede urcat pe locul doi de pe scara politică, în propriile sondaje de opinie.

Şi de la nivel naţional se tot anunţă destrămarea coaliţiei de guvernare după ce s-a auzit că, în mai multe judeţe, ALDE ar fi peste PNL în sondajele comandate în primăvara lui 2018. Urmând a apărea, de abia la anul, şi anunţurile oficiale ale listelor de candidaţi proprii ALDE ce vor duce la dispariţia alianţei ce conduce România.

Dar până la anul e destul de mult timp, destul cât ALDE să-ncerce să „achiziţioneze” cât mai multe nume sonore şi cât mai multe funcţii în instituţiile statului.

De aici şi negocierile interne de revendicare a unor posturi şi dorinţa de a atrage spre liberalismul – democrat cât mai multe persoane ce ocupă funcţii de conducere în instituţiile din subordinea primăriilor şi a Consiliului Judeţean Argeş.

Spre exemplu, la Câmpulung, preşedintele Florin Bivol, a-nceput nu numai atacul la PNL, dar şi dinamitarea alianţei cu PSD.

Liderul local al ALDE îşi face apariţia, deşi locuieşte la Bucureşti, la toate evenimentele publice şi face tot posibilul să fie cât mai vizibil cu putinţă, mult mai mult decât liderul PSD Câmpulung, senatorul Gheorghe Marin. Mai mult de atât, Florin Bivol, caută să se evidenţieze prin marca liberalismului încercând să distragă atenţia de la PNL şi să o atragă asupra sa prin menţionarea continuă a faptului că a fost unul dintre primii liberali câmpulungeni.

Totul în timp ce dincolo de ochii şi urechile publicului larg se dau lupte crâncene atât pentru plantarea de deţinători de carnet de membru ALDE în cât mai multe posturi de conducere la stat, cât şi pentru ocuparea unor posturi în consiliile de administraţie ale unor societăţi ale statului. Bivol exprimându-şi chiar şi dorinţa de a participa de pe margine la şedinţele Consiliului Local Câmpulung, dar nu neapărat pentru a-şi verifica „subalternii” consilieri locali, ci pentru a învăţa ceva administraţie. Mai ales că, de ceva vreme, tot încearcă să şifoneze şi imaginea propriilor aleşi locali, în condiţiile în care el ar fi cel ce ar trebui să ajungă consilier local în cazul în care se-ntâmplă ceva, cumva… cu unul dintre cei doi consilieri pe care ALDE îi are la Câmpulung.

Numirea unui membru, din rândul membrilor ALDE, în Consiliul de Administrație al SC Piețe – Servicii Comunitare Muscel este acum lupta pe care echipa liderului ALDE Câmpulung o  duce pe plan intern, asta după încercarea de a obține măcar un post de director ALDE în una dintre instituțiile din subordinea primăriei municipiului.

Sursa foto Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Constat cu multa scarba cata bucurie se ascunde si uneori iese la iveala , in ceea ce priveste posibila rupere a aliantei si drept consecinta , implinirea “” pohiei”” presedintelui securistoid , etnic german , dusman al romanilor , dar si MPNL , cersetor la poarta istoriei si promotor al delatiunii ordinare , care in neputinta sa de a convinge electoratul prin idei si actiuni , asteapta POMANA binefacatoare a Statului paralel , substituit puterii legitime prin tertipuri securistoide !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.