La finalul săptămânii trecute, la Biblioteca Județeană din Piteşti, a avut loc semnarea actului de fuziune dintre Partidul pentru Argeş şi Muscel şi Partidul Ecologist Român.

Liderul PAM, fost procuror, fost senator, actual avocat Mircea Andrei, şi preşedintele PER, Dănuţ Pop, s-au aliat în lupta „unui Argeş mai curat” din punct de vedere politic. O alternativă bine venită pentru ecologişti în situaţia în care Mircea Andrei, care a fost numit, începând cu data de 31 ianuarie 2020, Secretar General al Partidului Ecologist Român, vine şi cu un bagaj de aleşi locali, dar şi cu o impresionantă putere de muncă.

„Se știe că venirea lui Mircea Andrei la PER este doar unul din transferurile de foști PD-isti sau PDL-isti care vor trece la PER. Se discută despre reorganizarea a cel puțin 8 județe, în care PER va primi, în rândurile sale, foști președinți de organizație.

Până în prezent, menţionăm numele fostului senator PD-L și prefect, Marius Necula, care preia funcția de Vicepreşedinte Regional PER, pe zona Moldova.”, se arată într-un comunicat al PER.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.