Pesediștii și useriștii, care au devenit foarte apropiați în gândire și în acțiune de la începutul crizei, se folosesc de pandemia de coronavirus să atace Guvernul PNL, încercând penibil să câștige capital politic, atât la nivel național, cât și în județul Argeș. Aceasta este politica cinismului și a urii.  Astăzi vedem clar efectele dezastruoase ale modului toxic al PSD de a acționa, acel “lasă, merge și așa”, care ne-a ținut  în loc zeci de ani.

Românii, indiferent de opțiunile lor politice, răsuflă ușurați că România nu este guvernată astăzi de acei politicieni iresponsabili. Românii, din fericire, văd cine muncește pentru ei și cine se ocupă de limitarea epidemiei și de stabilizarea situației economice a țării, Guvernul PNL, directorii liberali ai instituțiilor publice, parlamentarii PNL. Nu pesediștii, care se joacă cu sănătatea românilor, refuzând să voteze prelungirea stării de urgență, nu useriștii care mimează că lucrează pe laptop, dar de fapt se joacă de-a politica! Precum hienele, au sărit să atace guvernarea liberală, când țara se află sub un real asediu și într-un moment în care întreaga clasă politică trebuie să dea dovadă de maturitate și să arate solidaritate și unitate.

Așa cum a existat consens politic pentru proiectele de anvergură privind aderarea României la NATO și la Uniunea Europeană, acum ar trebui să existe consens pentru combaterea pandemiei de coronavirus și pentru salvarea vieților românilor infectați. Pentru a dovedi că se preocupă cu adevărat de situația actuală și de sănătatea publică, solicităm PSD și USR să înceteze atacurile politice și să susțină cu adevărat lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Acum e vremea să salvăm România și opoziția are datoria să lase deoparte răfuielile politice! Dacă pesediștii și useriștii cred că ne vor ține ocupați cu răspunsuri la atacurile lor politice, greșesc. Avem energie să guvernăm corect și în beneficiul cetățeanului!

În plus, dorim să le transmitem adversarilor noștri politici, că cine nu muncește nu greșește!

                                                                  Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.