“PNL a intrat într-o logică de campanie electorală şi iese la rampă cu fel de fel de propuneri care contrazic, de fapt, linia generală a partidului.

            Astfel, în vreme ce Guvernul PSD a majorat salariile (măsură care vine în sprijinul tuturor membrilor unei familii, deci şi al copiilor), PNL a criticat demersul şi s-a opus în Parlament, pentru ca apoi să vină cu o propunere de creştere a alocaţiilor pentru copii lipsită de fundament. Spunem acest lucru deoarece PSD avea deja un proiect în acest sens şi îl va promova la momentul oportun, pe baza unei analize serioase, nu pe genunchi.

            În plus, Guvernul a oferit tichete de creşă (deci tot în sprijinul celor mici), a oferit bonuri de vacanţă (de care beneficiază şi copiii care merg alături de părinţi în diverse zone ale ţării) şi a investit în reabilitarea şcolilor şi îmbunătăţirea condiţiilor de studiu, inclusiv dotări noi şi microbuze şcolare.

            Mai nou, PNL Argeş susţine că va promova un proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru ca elevii să beneficieze de gratuitate pe transportul în comun din Piteşti. Demers populist, din moment ce Consiliul Local deja suportă 50% din trarifele pentru elevi, iar Guvernul 50% prin Inspectoratul Şcolar.

            Spre deosebire de PNL care propune multe şi nu face nimic, ba mai şi taie, PSD s-a ţinut de programul de guvernare şi a luat măsuri cu impact pozitiv în economie şi în viaţa cetăţenilor.

La palavre sunt buni toţi. Mai greu e la fapte!”, precizează PSD Argeş într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.