PSD Argeş se laudă, în continuare, cu marile realizări ale Guvernului Dăncilă

Social – democraţii argeşeni şi-au transmis, printr-un comunicat de presă, punctul de vedere privind respingerea moţiunii de cenzură „Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces şi fără cozi la vot”. Au fost înregistrate 200 de voturi „pentru”, 7 „împotrivă” şi 3 „abţineri”. Numărul necesar de voturi favorabile fiind de 233 pentru ca moţiunea să fi fost adoptată.

„Așa cum era de așteptat, moțiunea de cenzură inițiată de opoziție a fost respinsă de Parlament. După cum s-a putut observa din numărarea voturilor, nici măcar toți parlamentarii opoziției nu au susținut moțiunea care s-a dovedit a fi o acțiune de imagine, fără un program serios și fără a încerca măcar să pună ceva în loc.

Pe lângă faptul că sancționează lipsa de alternative reale ale opoziției, rezultatul votului de astăzi reflectă încă o dată sprijinul de care se bucură Guvernul PSD -ALDE și programul de guvernare care până acum a produs efecte benefice în economie și pentru cetățeni.

Guvernul iese întărit din această încercare eșuată a opoziției de a se agăța de un rezultat al alegerilor din 26 mai care erau, de fapt, despre ce vrea România în Europa și nicidecum despre a schimba Guvernul care a fost consecința unui vot de încredere dat de cetățeni în 2016.

PSD și Guvernul vor continua, așadar, să pună în aplicare programul de măsuri care a condus la creșterea nivelului de trai al românilor și a produs plus-valoare în economie.

Senator Șerban Valeca, președinte PSD Argeș”.

Sursa foto Facebook – PSD Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.