Primarul Elena Lăsconi nu și-a însoțit șeful de partid la întâlnirea cu premierul!

Dacian Cioloș îi mulțumește premierului Ciucă pentru… promisiuni!

Ieri, o delegați a USR PLUS condusă de către Dacian Cioloș a fost primită de premierul Nicolae Ciucă.

Printre cei șase primari care l-au însoțit pe președintele USR la Palatul Victoria nu s-a numărat și primarul municipiului Câmpulung Elena Lăsconi, deși aceasta dorește de fiecare dată să fie în față lucru ce nu s-a întâmplat și ieri când, poate, făcea o impresie bună în fața noului premier și, poate, pleca de la întâlnire cu ceva promisiuni ferme. Totul în contextul că la Câmpulung alianța USR PLUS – PNL pare că este în continuare una care funcționează cu motoarele turate la maxim.

”Îi mulțumesc prim-ministrului Nicolae Ciucă pentru organizarea întâlnirii de astăzi (n.red. ieri, 11.01.2022) cu o delegație a primarilor USR, dar și pentru deschiderea cu care a abordat discuțiile solicitate de noi cu privire la finanțarea locală.

Am pus accent în dialogul cu premierul și cu ministrul Dezvoltării, Attila Cseke, pe faptul că cetățenii României și, în particular, cetățenii din localitățile conduse de primari din opoziție nu trebuie să fie penalizați pentru felul în care ar putea să fie interpretată relația politică între partide, atunci când vorbim de finanțări publice de proiecte de investiții, de proiecte de dezvoltare în general.

Noi, cât am fost în guvern, am lucrat și la PNRR și la alte programe exact în direcția aceasta, cu o abordare obiectivă și transparentă a alocării de fonduri publice naționale sau europene.

Indiferent cine este la putere, România trebuie să treacă într-o nouă etapă, în care sumele uriașe investite în proiecte locale să-și arate eficiența. Iar acest lucru se face doar cu criterii clare și transparente de prioritizare a investițiilor, precum și prin mecanisme de control al eficienței investițiilor.”, este ceea ce a scris președintele USR, Dacian Cioloș, după întâlnirea cu premierul României.

Foto – video sursa Facebbok – Dacian Cioloș

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.