Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu: „Tabloul remanierii guvernamentale este unul dezastruos!”

Remanierea guvernamentală propusă de PSD este, de fapt, încă o recunoaştere a incompetenţei pe care acest partid a vândut-o drept program de dezvoltare.

Potrivit statisticilor avansate de analişti în spaţiul public, în 22 de luni de putere, PSD a schimbat 3 premieri şi peste 70 de miniştri, dar n-a inaugurat nicio autostradă, niciun spital şi niciun mare proiect pentru ţară. Eşec total!

În 22 de luni de putere, românii au văzut un singur lucru: o luptă la baionetă pentru schimbarea legilor justiţiei şi pentru scăparea de puşcărie a unui personaj nefast: Liviu Dragnea.

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a declarat: „Tabloul remanierii este unul dezastruos. Ecaterina Andronescu, supranumită Abramburica, numită ministru la educaţie este o reeditare a eşecului, singura parte bună fiind aceea că nu mai are ce să distrugă. Poate că, după ce s-a certat cu Dragnea, iar apoi a fost redusă la tăcere cu această funcţie de ministru, doamna Andronescu n-ar mai avea de făcut decât un singur lucru: să se instaleze pe scaunul călduţ şi, de acolo, să contemple colapsul educaţiei româneşti. Despre Olguţa – poreclită Dubluţa, fiindcă a “dublat”, doar în mintea ei, pensii şi salarii – ce să spunem altceva decât că este noul guru al PSD: se pricepe şi la muncă, se pricepe şi la transporturi, mâine-poimâine ce va mai revoluţiona? Medicina? Fizica nucleară? Parcă nici Darius Vâlcov, cel cu tablourile din pereţi şi cu sutele de kilometri de ski, n-a risipit atâta incompetenţă ca Lia Olguţa. În rest, nu ne vine să credem că PSDragnea s-a dispensat de Andruşcă, cel care dacă ar mai fi rămas ministru, în mod sigur ar fi învăţat să vorbească articulat. Înduioşător este că Petre Daea a fost reîncărcat ministru, semn că măcar oaia va ţine steagul sus. Şi, deasupra tuturor, tronează aceeaşi doamnă Viorica Dăncilă, avatarul slab alfabetizat al lui Liviu Dragnea. În ceea ce ne priveşte, ca liberali, noi considerăm că românii au înţeles şi au conştientizat că PSD a promovat impostura şi analfabetismul, a căutat să-şi protejeze corupţii şi ne-a condamnat pe toţi la stagnare, dar mai grav ca orice altceva, a aruncat România la marginea Europei!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.