Președintele PNL Argeș, consecvent susținerii pe care o acordă proiectelor aleșilor locali din județ, a condus la Ministerul Dezvoltării o delegație formată din cinci primari argeșeni, pentru a discuta cu ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan pe tema dezvoltării locale. Alături de președintele Adrian Miuțescu au participat la întâlnirea cu ministrul de resort, primarul comunei Dragoslavele, Ion Băcioiu, Dumitru Drăgușin, edilul comunei Uda, Niculae Vidan, primarul de la Ștefan cel Mare, Gabriel Popa, edilul din Albeștii de Argeș și Dumitru Diaconu primarul comunei Ciomăgești.

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației i-a asigurat pe edilii argeșeni de întreaga sa susținere pentru proiectele care sunt în acest moment în derulare și de sprijinul său pentru viitoarele planuri de dezvoltare. “Astfel de întâlniri sunt benefice pentru ambele părți. Pe de o parte, noi aflăm direct de la edili care sunt problemele cu care se confruntă la nivel local și domniile lor află direct de la sursa centrală stadiul de implementare a proiectelor la nivel ministerial”, a precizat ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan..,kşlţkklşî,â

La rândul său, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a arătat, în cadrul întâlnirii de la ministerul Lucrărilor Publice, că astfel de întrevederi vor avea loc în continuare. “Primarii noștri știu ce au de făcut pentru comunele lor, viitori noștri primari pregătesc deja proiecte pentru localitățile lor, iar datoria noastră este să îi sprijinim la nivelul ministerelor de resort. Suntem deja la a treia rundă de întâlniri pe tema priorităților de dezvoltare a județului Argeș și am discutat cu domnul ministru Ștefan punctual despre fiecare proiect în parte, cât și despre stadiul lor de implementare. Astfel de întrevederi vor continua și voi face tot ce îmi stă în putere pentru a facilita o comunicare directă între primarii argeșeni și structurile centrale”, a declarat președintele PNL Argeș.

MĂRŢIŞOARE VIRTUALE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.