Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, le urează succes în activitate celor doi subprefecți susținuți și propuși de organizația pe care o conduce. Este vorba despre Emanuel Soare, fost prefect și fost candidat la președinția Consiliului Județean din partea PNL Argeș și despre Lucian Ionescu, fost șef al cancelariei prefectului.

“De astăzi, județul Argeș are doi subprefecți, care au dovedit în ultimul an de zile implicare totală în gestionarea pandemiei de coronavirus. Atât domnul Emanuel Soare, cât și domnul Lucian Ionescu, au demonstrat că le pasă de argeșeni și că vor să modernizeze și să eficientizeze activitatea Instituției Prefectului. Le mulțumesc pentru eforturile făcute în ultimele 12 luni și îi asigur, în continuare, de sprijinul meu și al organizației județene a PNL. Totodată, sunt convins că experiența lor va fi extrem de folositoare în continuare pentru gestionarea situațiilor de urgență, a pandemiei, în organizarea campaniei de vaccinare, digitializarea activității Instituției Prefectului și rezolvarea problemelor din instituțiile publice, semnalate de argeșeni.

În același timp, de azi dânșii devin demnitari publici, cu apartenență politică. Domnul Emanuel Soare s-a dovedit a fi un coleg de nădejde, un veritabil vector de imagine pentru PNL Argeș și un politician apreciat de argeșeni, lucru dovedit de rezultatul obținut la alegerile locale de anul trecut, când a candidat pentru președinția Consiliului Județean. Îl așteptăm alături de noi, în organizația PNL Argeș, unde, prin energia sa, poate contribui la obținerea unor rezultate mai bune pe viitor. Un om ca dânsul, cu o carieră de invidiat în mediul universitar, cu o experiență în administrație acumulată în cel mai greu an prin care a trecut țara în ultimele decenii și cu rezultate politice incontestabile este un câștig pentru PNL și suntem mândri că noi, liberalii, l-am susținut și l-am convins să se implice în viața politică și administrativă. De asemenea, Lucian Ionescu este un membru cu ștate vechi al PNL Argeș, fost consilier local la Câmpulung și fost președinte al TNL Argeș, care a demonstrat că problemele muscelenilor și ale argeșenilor nu îi sunt indiferente.

Susținem în continuare tinerii capabili și consider că Argeșul are nevoie de energia și capacitățile lor pentru a se dezvolta frumos și sustenabil. Emanuel Soare și Lucian Ionescu se bucură de sprijinul colegilor din PNL Argeș și al meu, personal. Le urez succes în continuare, în activitatea din cadrul Instituției Prefectului!”- a declarat Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.