PNL cheamă oamenii la miting! „Demiterea Guvernului Dragnea – Dăncilă, o urgenţă naţională!”

 „Partidul Naţional Liberal, iniţiatorul moţiunii de cenzură împotriva „Guvernului Dăncilă”, îşi cheamă toţi susţinătorii la miting în Piaţa Izvor, lângă Palatul Parlamentului, în Bucureşti.

Mitingul este programat pentru ziua de miercuri, 27 mai 2018, orele 12.00.

PNL Argeş îi cheamă, de asemenea, pe toţi argeşenii care vor schimbare să vină în Piaţa Izvor şi să susţină, astfel, filiala judeţeană a PNL şi moţiunea de cenzură împotriva „Guvernului Dăncilă”!

PNL este partidul care a decis să ia atitudine şi să iniţieze această moţiune de cenzură, fiindcă România traversează o perioadă extrem de dificilă.

Iată şi motivele:

În primul rând, un infractor dovedit vrea să evite puşcăria şi să scape de efectele legii. Chiar mai mult, vrea să modifice legea, aşa încât mulţi alţi infractori să scape basma curată. Nu ne dorim o ţară subdezvoltată, condusă de penali! PNL vrea o Românie curată!

În al doilea rând, „Guvernul Dăncilă” nu înregistrează nicio performanţă pentru România, intrând astfel în seria celorlalte guverne PSD, la fel de ineficiente: Grindeanu şi Tudose. Românii au aşteptat spitale, autostrăzi, şcoli, grădiniţe, creşe, investiţii – şi nu au primit nimic! Tot ce au văzut, de la alegeri până acum, este o luptă la baionetă pentru modificarea legilor justiţiei!

Încă de la instalarea celor mai ineficiente guverne din istoria României – „Grindeanu – Tudose – Dăncilă”, PNL a făcut opoziţie, zi de zi, arătând românilor care sunt adevăratele mize ale PSD.

Haideţi la miting!

Haideţi să scăpăm de acest „Guvern Dăncilă”, care a abandonat România de dragul penalilor!

Haideţi alături de PNL!”, este invitaţia lansată de liberali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.