PNL: “CEREM PSD SĂ-ȘI DEA JOS SIGLA DE PE TRICOLOR!”

“RUGĂM AUTORITĂȚILE SĂ CONSTATE MODUL ÎN CARE ESTE FOLOSIT TRICOLORUL!
CEREM PSD SĂ-ȘI DEA JOS SIGLA DE PE TRICOLOR!
TRICOLORUL ESTE UN SIMBOL NAȚIONAL, NU UN SIMBOL POLITIC!

Tricolorul este un simbol național.

Asta înseamnă că, în el, se regăsesc toți românii indiferent de apartenență politică, sex, religie, etnie și așa mai departe.

Modul în care ne raportăm la tricolor – adică la simbolul nostru național – nu trebuie nicidecum să fie unul politic și, cu atât mai mult, ar trebui să evităm folosirea acestui simbol într-o campanie electorală.

Nu mică ne-a fost mirarea să constatăm că, în județul Argeș, PSD a arborat câteva bannere electorale cu sigla de partid așezată direct pe tricolor, alături de sloganul ”România merită mai mult”.

           Am dori să le transmitem PSD-iștilor că nu pot confisca un simbol de primă importanță cu sigla lor de partid într-o campanie elctorală. Și le transmitem, de asemenea, autorităților să se sesizeze și, dacă vor constata o încălcare a legii, să acționeze în consecință.
De asemenea, vrem să adăugăm că România merită, într-adevăr, mai mult, cum spune sloganul PSD-ist. Însă PSD ar fi trebuit să se gândească la lucrul acesta înainte de a o așeza pe Viorica Dăncilă premier și înainte de a constata absolut toți românii că, în doi ani de zile, nu s-au inaugurat nici autostrăzile promise, nici spitalele de care avem nevoie cu toții.”, precizează PNL Argeş printr-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.