La Câmpulung, o parte dintre politicienii aflați la butoane par a fi într-o continuă campanie electorală parcă menită să distragă atenția de la problemele importante. Și cum foarte bine se cunoaște luptele politice se dau pe mai multe fronturi și fără nici un fel de reguli, mai ales atunci când sunt de natură declarativă.

Mai nou, acuzele, atacurile la persoană, presiunile, etc. au căpătat rangul de ”artă narativă”. O ”artă” în spatele căreia, de cele mai multe ori, se ascund o serie de interese obscure ce trebuie să fie mascate de circ.

Scandalul creat de subiectul săptămânii: ”Bulevadrul Pardon”, a dus la mii de comentarii, analize și schimburi de replici atât între politicieni, cât și între câmpulungenii de rând – acea masă de manevră fosolită, actual, în scop pur electoral ca și capital de imagine pentru anumite personalități politice.

Una dintre victimele recente ale  cinismului politico – economic local este consilierul local Anca Dumitrescu. Medicul cu vechime în politica câmpuluneană a devenit ținta unor atacuri la dreptul oricărui om de a se exprima liber.

Cum era de așteptat, în urma atacurilor, liberalii au ieșit din cochilie și au dat un comunicat prin care declară public susținerea față de consilierul local Anca Dumitrescu.

”PNL CÂMPULUNG O SUSȚINE PE DOAMNA DOCTOR ANCA DUMITRESCU!

PNL Câmpulung își manifestă susținerea totală față de consilierul local Anca Dumitrescu care este expusă unor atacuri în spațiul public ce răspund la comenzi politice.

Doamna Anca Dumitrescu „se face vinovată” de expunere unor convingeri și păreri proprii, în cadrul unor dialoguri din spațiul public, referitoare la activitatea din Consiliu Local Câmpulung, păreri nealterate de jocuri politice sau alt tip de ingerințe.

Doamna Anca Dumitrescu este un om cu mult bun simț, un medic pneumolog de excepție care în ultimii doi ani s-a dedicat în totalitate combaterii pandemiei COVID, care a salvat multe vieți, care a tratat mii de pacienți și care nu merită să fie târâtă în jocurile politicianiste, de manipulare, practicate din ce în ce mai des în municipiul nostru.

Suntem alături de doamna doctor, o sprijinim și îi mulțumim pentru tot ceea ce face în folosul comunității!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.