PNL ARGEȘ: „SPERĂM CĂ ȘERBAN VALECA NU VA ÎNCEPE A 4-A REVOLUȚIE INDUSTRIALĂ A ROMÂNIEI INSPIRAT DE MODUL ÎN CARE CONSTANTIN NICOLESCU A RELANSAT UZINA ARO CÂMPULUNG!”

Cu toate că moțiunea inițiată de PNL împotriva guvernului Dăncilă nu a trecut, echipa PNL Argeș vă asigură că va continua demersurile de opoziție la actuala putere social-democrată.

Vom continua, ca liberali, să denunțăm abuzurile pe care le face PSD și să inițiem proiecte pentru România și, în speță, pentru județul Argeș.

Bunăoară, reconfirmați la putere, PSD-iștii continuă să emită considerații elucubrante despre ce au ei de gând cu România, prin vocea președintelui PNL Argeș, Șerban Valeca.

Valeca susține că formațiunea pe care o reprezintă va elabora ”o strategie de dezvoltare economică și socială a României pe 25 de ani”.

Ce am putea să-i răspunde liderului social-democrat decât că în cei doar doi ani și jumătate de când PSD conduce România, n-am văzut nimic altceva decât o luptă surdă împotriva justiției și zero investiții?

Cum poate acest domn să facă planuri pe următorii 25 de ani în situația în care, după acești doi ani și jumătate de guvernare PSD, nu vedem nici măcar o școală nouă sau un spital nou?

Același Șerban Valeca vine cu o expresie aiuritoare legată de ”elaborarea unui Plan de Dezvoltare Industrială a României, un fel de a 4-a revoluție industrială, prin care România să recupereze decalajele industriale față de țările dezvoltate”. Nu știm cum va face Șerban Valeca această ”a 4-a revoluție industrială”, dar sperăm să nu se inspire din modul în care colegul său de partid Constantin Nicolescu, fost pușcăriaș, a relansat Uzina Aro Câmpulung.

Ne pare rău pentru argeșeni (în particular) și pentru români (în general) că trebuie să mai îndure o guvernare PSD încă un an și jumătate. Dar suntem convinși că, așa cum au dovedit la alegerile europarlamentare, ei vor schimba această situație din România, în calitate de votanți.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.