“PRM-istul Nelu Mânzână, fostul tovarăș de partid al lui Ion Neguș, mai are puțin și își va înjura în plină stradă competitorii politici. În spațiul virtual deja o face, distribuind materiale ofensatoare, la ora 03:00 dimineața. În mod sigur, acesta nu este comportament de președinte de partid politic, însă dacă ne amintim de rețeta pe care o aplica Vadim Tudor prin anii 2000, în revista ”România Mare”, lucrurile devin explicabile și în cazul lui Mînzînă. El nu face altceva decât să repete comportamentul politic al fostului său șef: folosirea insultei groase, a intimidării, a circului public și a lipsei de decență. În loc să se ocupe de combaterea pandemiei de coronavirus, să gestioneze corect administrația județului, să implementeze proiectele de infrastructură rutieră, să atragă fonduri pentru Argeș, Ion Mînzînă este preocupat să promoveze noaptea pe Facebook materiale defăimătoare la adresa liberalilor. Pentru un salariu, plătit din bani publici, de 146.000de lei pe an, mainoul șef al postacilor PSD ar trebui să coordoneze activitatea spitalelor din Argeș, să se asigure că managerii își fac treaba în beneficiul cetățenilor, nu să se ascundă după Dan Manu.

Ce urmează? Să arunce cu apă în liberali? Să dea cu pumnul în masă? Să zbiere în fața camerelor de luat vederi? Șeful lui de la PRM așa făcea, toată lumea își amintește.Nelu Mînzînă nu poate să accepte că anii 2000 s-au dus, lumea s-a schimbat și politica nu se mai face vărsând lături în capul adversarilor. Aflat în incapacitate de a folosi argumente, nea Nelu folosește măciuca mediatică în spațiul virtual și singura noastră îngrijorare este că a rămas fără somn și a devenit un simplu postac de partid, în creierii nopții.  Dimineața cum procedează? Se bărbierește, își pune cravata și se preface că este om serios? Și are pretenția să-l mai creadă cineva?

“Altfel, noi îi cerem public să își ia funcția de vicepreședinte al CJ Argeș în serios și să arate oamenilor contractele pe care diverse instituții de stat întreținute de CJ le au cu presa locală. Ar fi instructiv pentru toată lumea să se afle ce sume de bani pleacă spre site-urile pe care le distribuie nea Nelu pe Facebook, atunci când oamenii dorm.O să fugim de el când îl vedem pe stradă, așa cum fugea lumea de Ion Neguș, fostul său coleg de la PRM, fiindcă se știe: Neguș făcea scandal din orice. Pentru că din păcate doar atât face din poziția de președinte al Consiliului Județean, scandal. Noi credem că cetățenii vor să vadă proiectele pentru dezvoltarea județului, nu calitățile de  postac ale lui Mînzînă”, a declarat Gelu Tofan, purtător de cunvânt al PNL.

*Atașat dovada nopților pierdute de Ion Mînzînă cu postările pe Facebook”.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

PUBLICITATE 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.