PESTE 60 DE DEMISII LA PNL ARGEȘ ÎNTR-O SINGURĂ ZI

Peste 60 de liberali au ales vineri să își dea demisia din PNL Argeș, după ce noua conducere a partidului a demonstrat că nu dorește să respecte voturile românilor și susține concubinajului politic împotriva firii dintre PNL și PSD. De asemenea, noua conducere interimară a PNL Argeș a fost instalată nestatutar și a ales să dizolve fostul Birou Politic Județean, ales democratic la conferința județeană de alegeri din iulie anul trecut. De aceea suntem convinși că vor urma și alte demisii, în perioada următoare.

Noul BPJ al PNL Argeș a fost făcut pe furiș, pe persoană fizică, fiind eliminați oameni care au muncit în partid, precum fostul prim-vicepreședinte și candidat la președinția Consiliului Județean Argeș, Emanuel Soare. De altfel, dânsul este în capul listei celor care au ales zilele trecute să își dea demisia din PNL Argeș, fiind urmat de 61 de colegi, care nu mai sunt de acord cu ce se întâmplă în Partidul Național Liberal.

Suntem convinși că nu a fost o decizie ușoară, după ce în ultimii ani au muncit împreună, în campaniile electorale, ca să-i convingă pe argeșeni, să le arate că există o alternativă reală la o conducere de stânga. Însă acum ei nu mai cred în viitorul PNL , în formula de alianță cu PSD. Istoria recentă a democrației românești a arătat că ori de câte ori PNL a trădat votul oamenilor și a făcut o alianță împotriva principiilor pentru care a fost ales de români, s-a prăbușit în sondaje, iar rezultatele electorale au fost dezastruoase.

Majoritatea românilor care și-au exprimat votul în decembrie 2020 a ales o coaliţie de dreapta care să dezvolte România. De aceea, îi invităm pe cei care nu se mai regăsesc în PNL să se alăture partidului Forța Dreptei, un proiect politic care respectă principiile și valorile de dreapta, inițiat de oameni care au ales să nu își trădeze electoratul. Vă puteți alătura echipei Forța Dreptei folosind linkul următor: https://forta-dreptei.ro/adeziune/?fbclid=IwAR13v5eElbdpMaf9MZ-Ye8gpyurLjt5OD7BRnF6A86_hlKMfVfIAazUqQsU

Forța Dreptei poate face o opoziție constructivă la actuala guvernare și suntem hotărâți să nu abandonăm lupta pentru dezvoltarea și modernizarea României. Vom continua să îi reprezentăm cu devotament pe toți cei care cred cu adevărat într-un proiect de modernizare a României bazat pe valori liberale, conservatoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.