Pentru că mustaţa se întreţine mai bine cu bani de la stat, Sergiu Cicu o să fie candidat pentru PSD!

Pensionar, patron, revoluţionar, director al Casei de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu” (Clubul ARO), în 2016, Sergiu Cicu a reuşit să obţină şi o funcţie de consilier local cu ajutorul ALDE.

În cei patru ani de mandat, consilierul Cicu a avut ca principal scop: direcţionarea către propriile buzunare a unei bune părţi din banul public destinat Culturii, împărţirea unor locuinţe şi interesul de a „ajuta” câteva persoane cu un post la stat. Pe scurt, consilierul Cicu a prins gustul puterii şi, de aceea, acum, când se află pe făraş la ALDE, caută un loc care să-i ofere nu numai o funcţie cu influenţă, dar şi stabilitatea financiară pentru zile negre.

Refuzat rând pe rând de formaţiuni politice precum PNL, PER, ProRomania…, Cicu şi-a depus „oferta” şi la PSD, care se pare că o să-l primească cu braţele deschise dându-i şi un eligibil loc cinci pe lista pentru viitorul Consiliu Local.

Iar pentru a-şi mulţumi viitorii colegi politici şi pentru a arăta că se implică, Sergiu Cicu va organiza (în plină pandemie COVID) şi un festival în are liber. Şi nu cu bani de la PSD, nici cu bani aduşi d-acasă, ci cu bani de la buget. Modul lui Cicu de a stoarce bani de la stat fiind unul ce ar putea să fie patentat, deoarece se foloseşte cu măiestrie de artist în ale matrapazlâcurilor de funcţia pe care o deţine în Consiliul Local, contabilizând numai cu mână de luat şi conturile Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”. Ba, mai mult, nimeni nu pare a se întreba cum, peste noapte, a ajuns şi stăpân absolut pentru Casa de Cultură a Sindicatelor, dar şi administratorul firmei ce aduce artiştii la diverse evenimente.

Activitatea sa în calitate de consilier local şi director al CCS este una ce ridică multe semne de întrebare, aşa cum este şi cel ce se leagă de starea de incompatibilitate, pentru că Sergiu Cicu a uitat să treacă în ultimele două declaraţii de avere şi de interese şi propria firmă, dar şi faptul că au existat contracte încheiate între CCS şi primărie în condiţiile în care este şi director al instituţiei de cultură şi preşedinte al Comisiei de Cultură a Consiliului Local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.