PNL Argeș se află în pole-position atunci când vine vorba de eficiență a opoziției politice pe plan județean.

Atât efortul de demascare a imposturii PSD la nivelul administrației Municipiului Pitești, cât și presiunea pe care consilierii locali ai PNL Pitești au exercitat-o asupra reprezentantului guvernului în teritoriu, Emilian Dragnea, au fost astăzi recompensate printr-un gest pe care piteștenii îl așteptau de multă vreme.

            În urma solicitării pe care liderul consilierilor locali liberali, Narcis Sofianu, a adresat-o prefectului de Argeş, Emilian Dragnea, acesta din urmă l-a demis din funcția de primar al municipiului Pitești pe Cornel Constantin Ionică.

Văzând că Ionică Constantin Cornel încearcă să dribleze legea pentru a obține o Hotărâre de Consiliu Local prin care colegii săi de partid să-l susțină în exercitarea mandatului – mandat care trebuia să înceteze, prin decizie de prefect, la 6 luni de la rămânerea definitivă a deciziei Înaltei Curți de Justiție privind raportul de incompatibilitate întocmit de Agenția Națională de Integritate –  grupul PNL din Consiliul Local al Municipiului Pitești i-a înaintat prefectului o solicitare pentru respectarea legii. În aproximativ o săptămână de la acest gest, prefectul Dragnea s-a conformat.” – declară Narcis Sofianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.